https://imgix.femina.dk/media/ef502038332a4dfc990dd9251e43ad32.jpg
Træning og kost

Video: Femina tester Stripfitness

8. marts 2012
af Nina Bendixen
Musik, et spejl og en sal fyldt med vridende kvindekroppe er udgangspunktet for en god omgang stripfitness. Feminas journalist Nina Bendixen er taget til den trendy motionsform, for kvinder, med kvinder, af kvinder.

-Hvis det føles godt, så er det rigtigt, siger Mill, vores stripfitnesstræner. Til at starte med prøver jeg at bevæge mig som én af de piger, man ser i musikvideoer, der kravler rundt på store biler og vrider sig. Men det fungerer ikke rigtig og ser i øvrigt virkelig dumt ud. De andre piger er meget sensuelle og stråler af selvtillid. Kan det virkelig være her den findes? Al den selvsikkerhed, som jeg har søgt efter siden jeg var 12 år gammel??

Læs også: Træn dig op til lynorgasmer

Musikken sætter stemningen, og sangerindens kælne stemme gør det næsten umuligt ikke at gøre de bløde dansetrin tilsvarende kælne. Koreografien gentages flere gange, så jeg er hurtigt med, men jeg kan godt se, at jeg er noget stiv i det, i forhold til de andre piger.

Læs også: Christian Bitz - Kvinder, der IKKE spiser, er usexede

Forbudt for mænd
Den seksualitet, som opstår mellem mand og kvinde er taget ud af strippen, som man kender den, for her er der kun kvinder. Mænd har ingen adgang, da kvinderne skal have lov til at mærke, udforske, udfordre og se på sig selv, uden at testosteronet flyver dem om ørerne. Instruktøren kommer heller ikke og retter på dig, for du skal selv finde frem til, hvad der føles godt for dig.

Elastikken der pænt samlede mit lange hår i en stram "Ritt Bjerregård"-frisure er for længst fløjet ud i rummet under et halsbrækkende hovedkast, og følelsen af håret der pisker ind mod mit ansigt giver fornyet energi i gulvkombinationen.

Femina tester: Crossfit

Musikken stopper, og det er næsten som om, jeg ser alle kvinderne omkring mig for første gang. Selvom de hele tiden var lige ved siden af, så var det kun mig, jeg havde øje for, og det kan mærkes, at den form for opmærksomhed er én, jeg sjældent giver mig selv.

Det er ikke noget, jeg skal hjem og vise kæresten lige med det samme dog.

Det her, det var for min egen skyld.

Herunder kan du se Nina i aktion

Læs også