https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/august/2013-34-traeningen-p.jpg
Træning og kost

Sådan kommer du godt i gang med træningen

23. august 2013
af Naturazin
foto: Shuttestock
Kender du følelsen af at komme hjem fra ferie og skulle starte op på en frisk med en sund livsstil? Som du allerede ved, inkluderer en sund livsstil ,at der skal bevægelse på programmet, og sommetider kan det bare virke som en lidt uoverskuelig opgave at komme i gang.

Sæt tid af

Et redskab der aldrig går af mode er kalenderen. At sætte tid af til træning er en god måde at komme tilbage til de sunde vaner. Fisk derfor kalenderen frem og planlæg allerede nu, hvilke dage og hvilke tidspunkter du skal afsætte tid til din motion.

> Tjek hvilken motionstype du er lige her

Den lille ekstra ting

Ud over dit ugentlige program med fitness, yoga eller hvilken motionsform du er til, skal du prøve dagligt at indlægge et ekstraordinært motionsindslag. Det kan være, at du den næste uge vælger at cykle på job, eller du tager et par løbesko med i tasken og snupper en rask fyraftenstur, inden bilen sætter kursen hjemad.

Hvorfor er det vigtigt at bevæge sig?

Træning er det bedste supplement til en sund kost. Når vi bevæger os, opbygger vi muskler, som påvirker vores stofskifte og forbrænder fedt. Motion belønner os med en flottere krop og med mere energi. Hvilken træningsform der passer dig, afhænger af smag og præference, men som med så meget andet, er det en god idé at afveksle din træning.

> Få gratiset løbeprogram der giver dig formen tilbage på 50 dage

En god vane, medfører flere gode vaner

Når du får bevægelse på programmet, vil du automatisk få lyst til at foretage flere gode valg for dig selv i løbet af dagen. Hvis du ved, at du skal ned i motionscentret en time efter arbejde, kan det være at du vælger at springe eftermiddagskagen på arbejdet over. Jo mere du kan støtte dig selv i dine gode intentioner, jo større sandsynlighed er der for, at du kommer til at opnå dine mål.

I Naturazin's nyhedsbrev kan du læse flere tips til, hvordan du ud over motion kan kickstarte nye sunde vaner efter ferien. Tilmeld dig her

Læs også