Træning og kost

Hulahopring: Sådan får du hvepsetalje

af Malene Fich Weischer 19. juni 2014
foto: All Over
Hulahop dig i topform og til hverpsetalje med din gamle hulahopring eller en af de populære 'Powerhoops'. Selv videnskaben bekræfter at det mindsker dit taljemål!

Vi havde altså fat i noget af det rigtige, når vi som børn stod og hulahoppede i timevis. For er du træt af dit taljemål og drømmer du om en fin timeglasfigur, hvor taljen rent faktisk går indad i stedet for udad, så er hulahop den helt rigtige motionsform.Træner og masserer på én gang Du kan selvfølgelig sagtens bruge en helt almindelig hulahopring, men endnu bedre er det, hvis du køber en af de såkaldte "Powerhoops". Det er også hulahopringe, men de er langt tungere og samtidig udformet sådan, at de masserer din talje og dine hofter, mens du hulahopper.

Tjek udvalget af Powerhoops i Oestrogenshoppen her

Mirakelkur?Og selv om det kan lyde som endnu en mirakelkur, som slet ikke kan holde, hvad den lover, så er den faktisk god nok. En undersøgelse fra det Canadiske universitet "University of Waterloo" har ifølge www.fri.dk fulgt 14 let overvægtige kvinder i seks uger og målt hvor stor effekten af deres træning med en powerhoop var.Tab mere end 3 cmOg den var stor! I gennemsnit blev de 14 kvinder hele 3,35 cm smallere i taljen, og også deres hofter blev en smule mindre. I øvrigt viste undersøgelsen også, at det var nybegynderne, der forbrændte mest, og at forbrændingen generelt var større, når man hulahoppede den modsatte vej rundt, end det man synes, er det letteste.

Hulahop dig i topform! Køb den i SHOPPEN!