https://imgix.femina.dk/media/38bbfda8f0ca4150a48171c5e6876522.jpg
Træning og kost

Flad mave på 2 uger - Her er kuren der får dig i mål

13. oktober 2012
af Anneline Højrup
Foto: Bo Lynge Og Colourbox
Mange kvinder har det svært med deres mave – især hvis den vælter ud over bikinikanten og får bukserne til at stramme. Derfor får du her den ultimative kur til at få bugt med din topmave!

Mange kvinder har et anstrengt forhold til deres mave, især hvis den hopper ud over bikinikanten og får bukserne til at stramme. Med den populære diæt "Flad mave på 2 uger" får du opskrifter på morgenmad, frokost, mellemmåltider og aftensmad, og hvis du overholder disse kan du på 14 dage smide et par overflødige kilo, så du igen kan passe i dine yndlings jeans.

Med denne diæt er det vigtigt at være realistisk indstillet i forhold til din egen kropsfedt, særligt på maven. Du arbejder dig mod en flad mave med disse opskrifter, men mængden af fedt du vil tabe undervejs afhænger af din højde, vægt og fedtprocent. Når du har accepteret dette skal du vide, at disse opskrifter er den rigtige fremgangsmåde på vejen til en fladere mave, og hvis du fortsætter med diæten vil du hurtigt se gode resultater.

I løbet af de næste to uger vil du få en fladere mave og mindske det farlige fedt, der sidder omkring dine organer. Kickstart din flad mave på 2 uger kur med det vitale vand som vi giver dig opskriften på herunder.

Spis maven flad - Sådan gør duSpis maven flad af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell er 2010's bedst sælgende slankebog. I "Spis maven flad" kan du læse hvordan DU får en fladere mave og et sundere liv.

> Køb bogen her

Sådan fungerer "Flad mave på 14 dage" kuren

Du spiser hver dag tre lækre måltider, der hver indeholder 400 kalorier, samt et mellemmåltid, der også indeholder 400 kalorier. I alt spiser ud altså 1.600 kalorier hver dag. Du går stabilt ned i vægt og får samtidig så meget energi, at du ikke føler dig træt, irriteret og sulten. Du kan se de forskellige opskrifter til dine måltider i nedenstående links

Kickstart din kur med vitalt vand

Vand med tilført ingefær, agurk, citron og mynte er en opfriskende drik der tilfører ilt til hjernen og gør dig kampklar til en travl hverdag. Sørg for at drikke vitalt vand hver dag under kuren for optimal detox af dine celler.

Opskrift på vitalt vand

  • 2 liter vand
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • 1 agurk, skrællet og i tynde skiver
  • 1 citron i tynde skiver
  • 12 mynteblade

Bland alle ingredienser i en stor beholder og lad det trække natten over. Du kan herefter drikke de 2L vitalt vand fordelt udover hele dagen.

Prøv også suppekuren - for dig der vil have en effektiv kur til et hurtigt vægttab

Læs også