Træning og kost

Dukan-opskrift: Græsk ovnret med oksekød og auberginer

18. december 2013
Fra " Dukan diæten"
Her får du opskriften på en sund og smagfuld græsk ovnret med oksekød og auberginer
Græsk ovnret med oksekød og auberginer til 2 personer   Tilberedning: 20 minutter. Ovntid: 30 minutter.   Ingredienser 600 g hakket oksekød 2 fed hvidløg 15 mynteblade 400 g hakkede flåede tomater 2 auberginer 200 g mager yoghurt naturel salt og peber   Varm ovnen op til 200°. Steg det hakkede kød i en gryde. Tilsæt knust hvidløg, snittet mynte og tomatkød. Læg låg på, og lad det simre i 20 minutter under jævnlig omrøring. Skyl auberginerne, flæk dem og skær dem i skiver på ca. 1 cm. Svits dem i lidt olie på en pande i 3 minutter ved jævn varme. Vend dem, så begge sider brunes. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Hæld yoghurten over kødet, rør godt rundt, og krydr med salt og peber. Tag et lille gratinfad, og fyld det med skiftevis auberginer, sauce og kød. Afslut med et lag auberginer. Bag retten i ovnen i ca. 20 minutter, og servér den straks.   LÆS OGSÅ: Dukan-kuren: Sådan gør du