Appelsinkage til 4 personer
Tilberedning: 20 minutter. Ovntid: 20 minutter.
Ingredienser
skal og saft af 1 usprøjtet appelsin
1 æg
10 g sødemiddel
80 g majsstivelse
3 spsk flydende sødemiddel
6 tsk fedtfattig cremefraiche
3 æggehvider
Varm ovnen op til 120°. Skyl appelsinen i varmt vand. Riv så meget af skallen, at du får 2 tsk. Pres appelsinen, og gem saften. Pisk ægget med 10 g sødemiddel, til blandingen er skummende og luftig. Tilsæt majsstivelse, 3 spsk flydende sødemiddel og cremefraiche. Kom appelsinsaften og den revne appelsinskal i, og bland det hele godt. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en teflonbeklædt springform, og bag den i ovnen i 20 minutter.
Pynt med lidt appelsinskal.
LÆS OGSÅ: Dukan-kuren: Sådan gør du