https://imgix.femina.dk/media/vandprim.jpg
Træning og kost

Drik dig sund og slank!

4. april 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
De er gode for hjertet og for hjernen, og så hjælper de oven i købet med til at holde den slanke linje. Sig pænt goddag til fire af de flydende, der booster både sundheden og vægttabet.

Drop sodavanden, den fede juice og alle de andre flydende kaloriebomber. Der findes masser af sunde og slankende 'sjusser', der kun er proppet med alt det gode og er helt ideelle, hvis du vil smide et par kilo.

Vand … er livsvigtigt og sundt, og du kan roligt drikke otte glas om dagen af den kaloriefri drik. Det er ikke bare gratis, men hjælper også kroppen af med giftstoffer og sætter forbrændingen i gang, skriver kk.no. Og er det lige kedeligt nok, så prop citron, lime, agurk eller mynte i vandet.

Grøn te … mindsker risikoen for hjerteproblemer og siges at være lige så godt og sundt som vand. Og så er det godt for hjernen og kan være med til at holde vægten nede, hvis man kombinerer det med træning, fordi teen tilsyneladende stimulerer især vægtab omkring maven.

Mælk … bliver ivrigt diskuteret, men mejeriproduktet indeholder vigtige næringsstoffer og siges at kunne mindske risikoen for hjertetilfælde. Mælk er og bliver godt for knoglerne og er også en god kilde til proteiner, som kan hjælpe på mæthedsfornemmelsen. Du skal selvfølgelig holde dig til den fedtfattige mælk. Som ekstra bonus peger forskning på, at mælkeproteinet kan påvirke kræftceller og bremse fornyelsen af celler.

Tomatjuice … mætter og er en perfekt 'efter-trænings-drik' og langt bedre end fitnesscentrets energidrikke. Den er rig på fiber og antioxidanter, der styrker dit immunforsvar og forebygger cancer.

Kilde: kk.no

"Drop slankekuren, brug fornuften!"

"Kom i gang med træningen!"

Fik du egentlig læst Pernille Aalunds klumme?

Læs også