Træning og kost

Bitz opskrift: Kyllingesuppe

af Christian Bitz 9. januar 2015
Opskriften på kyllingesuppe er en Christian Bitz’ bedste opskrifter på hverdagsmad, der smager fantastisk og er nem at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen

Kyllingesuppe

INGREDIENSER 1 kylling 2-3 l vand ½-1 dl soja peber ¼ kål, f.eks. spidskål eller hvidkål ¼ broccoli lidt chili lidt frisk peberrod 1 dl kogte bønner, f.eks. sorte eller røde evt. krydderurter  

Opskrift - sådan laver du kyllingesuppe

  1. Kog kyllingen i en gryde med vand i 1 time. Tag kyllingen op, og lad suppen (kyllingefonden) koge videre uden låg, til der er ca. 7 deciliter tilbage. Si kyllingefonden, til den er klar – f.eks. ved at bruge et kaffefilter. Smag til med soja og peber.   2. Klargør fyldet til suppen: Skær kålen helt tyndt/fint ud. Pluk broccolien i små fine buketter. Rens chilien, og snit den fint. Riv peberroden fint. Pluk kødet af kyllingen. Fordel rå grøntsager og kylling i skåle, og hæld den varme suppe over. Top suppen med revet peberrod og evt. plukkede krydderurter.   SE OGSÅ: Slankekur: Find den der passer til dig