Kyllingesuppe
INGREDIENSER 1 kylling 2-3 l vand ½-1 dl soja peber ¼ kål, f.eks. spidskål eller hvidkål ¼ broccoli lidt chili lidt frisk peberrod 1 dl kogte bønner, f.eks. sorte eller røde evt. krydderurter
Opskrift - sådan laver du kyllingesuppe
1. Kog kyllingen i en gryde med vand i 1 time. Tag kyllingen op, og lad suppen (kyllingefonden) koge videre uden låg, til der er ca. 7 deciliter tilbage. Si kyllingefonden, til den er klar – f.eks. ved at bruge et kaffefilter. Smag til med soja og peber. 2. Klargør fyldet til suppen: Skær kålen helt tyndt/fint ud. Pluk broccolien i små fine buketter. Rens chilien, og snit den fint. Riv peberroden fint. Pluk kødet af kyllingen. Fordel rå grøntsager og kylling i skåle, og hæld den varme suppe over. Top suppen med revet peberrod og evt. plukkede krydderurter.
SE OGSÅ: Slankekur: Find den der passer til dig