Træning og kost

17. december: Hasselnøddeis

af Tatjana Albinus 17. december 2014
LCHF opskrift: Denne hasselnøddeis smager nærmest af blød nougat! Så elsker du nougatsmagen og har brug for en konfektpause, så prøv denne lækre is.

Hasselnøddeis

Ingredienser 200 gram hasselnødder  400 ml kokosmælk  1 banan  1 dl sukrin gold*  4 spsk. kakao  1 spsk. frysetørret kaffe opløst i en smule kogende vand  1 tsk. vaniljepulver   Hasselnødderne ristes 15 minutter i ovnen ved 150 grader, hvorefter skallen gnides af. Nødderne males til mel i en foodprocessor eller kaffemølle og røres sammen med resten af ingredienserne. Massen smages til med eventuelt mere sukrin og kakao og køres i ismaskine eller fryses mindst 4 timer under jævnlig omrøring.   Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk   I morgen får du opskriften på dadelkugler  

 

 

 

Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).

 

 

 

 

*Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.