https://imgix.femina.dk/media/article/16-december.png
Træning og kost

16. december: Fiskefrikadeller

16. december 2014
af Tatjana Albinus
LCHF opskrift: Fiskefrikadeller er også en julefrokostklassiker, og denne lækre opskrift med bacon kan heldigvis spises hele året rundt.

Fiskefrikadeller (20 stk.)

Ingredienser200 gram bacon i tern800 gram torskefilet (eller blandet laks og torsk)1 løg1 dl friske krydderurter (f.eks. persille og timian)2 æg2 spsk. fedtreduceret mandelmel*½ dl piskefløde2 tsk. havsaltEn knivspids peber Baconen steges sprød og tages af panden. Fisken og løget skæres i grove stykker og blendes med æg, mandelmel, krydderurter, fløde, havsalt og peber til en ensartet fars. Lad den hvile 10 minutter - hvis den er for tør, tilsættes lidt mere fløde.Baconternene røres i farsen, der formes til frikadeller og steges gyldne ved middelvarme i olie, smør eller baconfedtet… Opbevares på køl et par dage eller fryses. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på hasselnøddeis
https://imgix.femina.dk/familiens-favoirtter-intro_0.png

Opskriften er fra bogen Familiens low carb favoritter, der indeholder hele familiens livretter i sundere udgaver. Lån bogen på biblioteket, eller køb den hos din (net)boghandler.

*Fedtreduceret mandelmel binder meget væske i farsen og kan derfor ikke erstattes af malede mandler med samme resultat. Det kan købes i Matas eller i helsekosten.

https://imgix.femina.dk/lchf-banner.jpg

Læs også