Træning og kost

14. december: Moccamarcipan

af Tatjana Albinus 14. december 2014
LCHF opskrift: Her kommer endnu en laber marcipanopskrift – denne gang marcipan med mocca og Baileys. Man skal jo ikke tro, at Baileys er hverken sukkerfri eller kulhydratfattig, og den kan selvfølgelig udelades af opskriften. Den rene moccamarcipan smager også dejligt!

Moccamarcipan

  Ingredienser 150 gram smuttede mandler 3 spsk. sukrin gold* 1 spsk. mandelessens fra Dr. Oetker (andre mærker skal doseres anderledes)  1 spsk. frysetørret (instant) kaffe opløst i en smule kogende vand 2 spsk. Baileys   Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.  Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.   Opbevares på køl et par dage eller fryses.   Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk   I morgen får du opskriften på mandelmuffins  
      Tilmeld dig helt gratis Tatjanas Januar-challenge, der hjælper dig til at integrere nye, sunde vaner i det nye år. Tilmeld dig her            *Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.