Kost & motion

21. december: Chokoladetrøffel

LCHF opskrift: Denne mørke chokoladetrøffel har lidt samme konsistens som den ice-konfekt, man kan købe op til jul. Blød og lækker.

Chokoladetrøffel

Trøflerne skal nærmest direkte fra køleskabet eller fryseren og ind i munden - ikke noget med at lade den stå og lumre på kaffebordet.
 
Ingredienser
100 gram sukkerfri eller 85% chokolade
1 tsk. vaniljepulver
75 gram blødt smør
1/2 dl piskefløde
100 gram groft hakkede paranødder
 
Chokoladen smeltes og røres med smør, fløde og til sidst grofthakkede paranødder. Massen hældes i en lille form, stivner i fryseren og opbevares koldt til servering.
 
Opbevares på køl et eller fryses.
 
Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk 
 
I morgen får du opskriften på kerneknækbrød
 
 
 
 
Opskriften er fra bogen Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, kage, dessert og andre lækkerier uden mel og sukker. Lån bogen på biblioteket, køb den hos din (net)boghandler, eller køb dit eget signerede eksemplar af bogen her