Træning og kost

22. december: Kerneknækbrød

af Tatjana Albinus 22. december 2014
LCHF opskrift: Dette kerneknækbrød er både lækkert og nemt at lave. Hørfrø er rige på de gavnlige omega3 fedtsyrer, der ødelægges ved høj varme, så derfor bages knækbrødet kun ved 160 grader.

Kerneknækbrød (2 bageplader)

Ingredienser 1 dl hørfrø malet til mel (f.eks. i kaffemølle eller foodprocessor)  1 dl solsikkekerner malet til mel  2 dl solsikkekerner  2 dl sesamfrø  1 dl græskarkerner  1 dl hørfrø  2 tsk. bagepulver  2 tsk. havsalt  2 spsk. Fiberhusk*  4 dl vand   Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud med kagerumme mellem to stykker bagepapir og ridses med en kniv i passende stykker. Derefter bages de ved 160 grader i cirka 55 minutter.   Opbevares i en metaldåse ved stuetemperatur. Holdbarheden er mindst en uge.   Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk   I morgen får du opskriften på orangemarcipan  

 

 

 

Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).

 

 

 

 

*Fiberhusk er et fiberprodukt, der giver saftighed og luftighed til glutenfrit bagværk. Det kan købes i Matas, Helsekosten eller større supermarkeder.