Kost & motion

11. december: Kokosmarcipan

LCHF opskrift: Hjemmelavet marcipan smager bare bedst. Her får du opskriften på lækker hjemmelavet kokosmarcipan

Kokosmarcipan

 
Ingredienser
 
150 gram smuttede mandler
75 gram almindeligt kokosmel
3 spsk. sukrin gold
1 spsk. mandelessens fra Dr. Oetker (andre mærker skal doseres anderledes)
1 tsk. vaniljepulver
1-2 æggehvider
 
Mandler og kokosmel køres i foodprocessoren, til det er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig. 
Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i 85% eller sukkerfri chokolade.
 
Opbevares på køl et par dage eller fryses.
 
Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk
 
I morgen får du opskriften på fiskefiléter
 
 
 
 
Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).
Få dit eksemplar af e-bogen her 
 
 
 
 
 
*Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.