online yoga
Sundhed

Feminas Youtube-kanal: Gratis hverdagsyoga til alle!

27. februar 2023
af Redaktionen
Det er nemt at dyrke yoga online, for der findes et hav af videoer med yoga på nettet. På feminas Youtube-kanal kan du finde gratis online yoga på dansk i vores videoer "Hverdagsyoga med Karen".

Alle kan dyrke yoga. Og alle skal have nem mulighed for at gøre det. Yoga behøver nemlig ikke være tidskrævende eller betyde, at du skal på yogahold. Du kan nemt lave yoga hjemme i stuen med online yoga.

Online yoga

Der findes masser af viden om og guides til yoga på nettet. Du kan både læse om de forskellige yogaøvelser og se videoer, der guider dig gennem en online yogatræning.

Det er nemt at dyrke yoga online, fordi det ikke kræver, at man skal ud af døren eller afsætte en bestemt tid til det. Uanset om du har 10 minutter eller en time, kan du lave online yoga, og hvis du pludselig får brug for at pause eller stoppe, kan du nemt gøre det.

Uanset om du er begynder i yoga eller øvet, kan online yoga være god træning. Hvis du er helt ny, findes der masser af guides til yoga på nettet, hvor du bliver taget gennem de mest basale yogaøvelser. Er du derimod øvet, findes der også masser af yogatrænere, der laver udfordrende yoga online, som du kan følge.

For at komme i gang med online yoga, skal du bare bruge en yogamåtte, noget komfortabelt tøj og lidt vidne om, hvor du finder yoga online. Der findes både sider og virksomheder med online yoga, men du kan også komme langt med at finde yoga online på f.eks. Youtube.

Få yoga online – helt gratis

Der findes forskellige tilbud af online yoga, hvor du skal betale for adgang til undervisning i yoga online. Til gengæld er der også mange steder, hvor du kan finde gratis yoga online! Det kan du f.eks. på feminas Youtube-kanal.

Vores mission er at gøre yoga så let som muligt for så mange som muligt. Vi vil være med til at løfte danskernes trivsel og hverdagslykke, og vi tror på, at yoga kan skabe et bedre liv for flere.

Derfor kan du finde gratis yoga online på feminas Youtube-kanal. Her får du online yoga i samarbejde med den erfarne yogalærer Karen Pallisgaard.

Alle kan dyrke yoga. Et åndedrag ad gangen. Hvis du kan trække vejret, kan du også dyrke yoga. Uanset hvor du er, uanset hvem du er. Det lover vi.

På feminas youtube-kanal kan du finde et hav af yogavideoer uanset om du blot skal slappe af, har spændinger eller det er den tid på måneden. Med feminas yoga hjælper vi dig til at komme helt ned i gear.

Yoga online på dansk

Yogalærer Karen Pallisgaard introducerer dig til online yoga på dansk, som er nemt at følge med i, selv hvis du er begynder. Se nedenstående yogavideo og bliv inspireret til yoga alle kan være med til.

Læs også