adventskrans
Stil

Sådan skal din adventskrans se ud i år

31. oktober 2018
af Josefine Gammelgaard
foto: Panthermedia, m.fl.
Der er masser af tid, inden det bliver første søndag i advent, men det kan være dejligt at være i god tid med alle forberedelserne. Her løfter vi sløret for, hvad årets helt store tendens er, når det gælder årets adventskrans 2018.

Julen nærmer sig, og en af vores hyggeligste traditioner er adventskransen med de fire lys, man tænder ét ad gangen. For nogle er det vigtigt, at kransen er bundet, andre foretrækker en stage, og nogle er bedre til at binde kranse end andre.

Er du til den bundne krans, skal du gå efter de tørrede blomster i år. Det fortæller boligjournalist på femina og Mainlifestyle, Mette B. Seerup.

- Tendensen med tørrede blomster har vi på det seneste set på interiørscenen, så det er meget naturligt, at den fortsætter i julen. Især tørret hortensia er meget moderne. De tørrede blomster er ofte brændte og mørkerøde i farverne, så det er en fin måde at få de røde julefarver ind. Blomsterhandleren ved, hvilke blomster, der tørrer pænt, så det er bare at gå ned at spørge. Ellers kan man købe blomster, der er tørrede i forvejen.

LÆS OGSÅ: 6 smukke adventskranse, du selv kan lave

Hvis du ikke har tid eller overskud til at binde en krans, kan du få blomsterhandleren til at binde den for dig, købe en færdiglavet eller gå efter en adventsstage i stedet. Find din stage her.

Her får du 9 adventskranse med tørrede blomster, der kan inspirere dig

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også