https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/1447-talje-art.jpg
Mode

Sådan får du mere talje - det feminine look er tilbage

19. november 2014
af webredaktionen
Foto: All Over
De sidste mange sæsoner har det maskuline, minimalistiske og androgyne look domineret moden. Men det er slut nu – nu skal der fokus på taljen og det feminine udtryk

Det er jo ikke os alle, der er født med Marilyn Monroe-former, men heldigvis er det nemt at ”snyde” sig til lidt mere talje. Lige nu er der ekstra fokus på taljen – efter at det i mange sæsoner har været på det oversize, androgyne udtryk.

Men hvad gør man så, hvis kropsformen er mere søjle end timeglas? Her er 5 ting, der kan hjælpe:

LÆS OGSÅ: Her er kjolen, der er guld værd for din figur

FIGURSYET

- Én af de mest enkle måder at gøre dit look mere feminint på, er ved gå efter figursyede toppe, skjorter og kjoler. Bluser i peplum-facon er f.eks. fremragende til at skabe en illusion af mere talje.

BÆLTER

- Et bælte kan også gøre rigtig meget for din figur. Sæt det i taljen, og brug det til at fremhæve din figur. Du kan bruge bæltet på alle typer af tøj - på din kjole, kåbe eller jakke.

KORTE TOPPE

- Derudover bør du gå efter en af sæsonens korte toppe. Og nej, det betyder ikke, at den bare mave skal vises frem. Men i kombination med én af de flotte, højtaljede nederdele, som også er fremme denne sæson, kan du skabe et fint feminint udtryk meget let, da de to dele automatisk vil sætte fokus på taljen.

LÆS OGSÅ: Find din kropstype her

FYLDIGT SKØRT

- Er du glad for kjoler, så vælg en med et fyldigt og voluminøst skørt, der kan hjælpe lidt på vej og give et indtryk af en smallere talje.

TOFARVET

- Endelig kan du eksperimentere med kropsnære kjoler i to farver. Vælger du f.eks. en hvid kjole med sorte sider, vil den helt automatisk skabe en illusion af mere talje.

LÆS OGSÅ: Snyd dig til en hvepsetalje (og få længere ben!) med en højtaljet nederdel

Kilder: kk.no og cosmopolitan.com

Læs også