https://imgix.femina.dk/media/article/1436-efteraarets-hotteste-nederdel-art.png
Stil

Snyd dig til en hvepsetalje (og længere ben) med høj-taljet nederdel

8. september 2014
af Charlotte Hallbæck
Foto: All Over
Du har nok allerede lagt mærke til, at de A-formede nederdele har gjort deres indtog denne sommer. Tag tendensen med ind i efteråret – de er nemlig guld værd for din facon

Hvis der er ét stykke tøj, du skal investere i til efteråret, så er det den A-formede nederdel. Tendensen denne sæson siger nemlig volumen, så der må gerne komme sus i skørterne. Og faktisk er faconen meget flatterende for dine former, hvis du har lidt hofter og lår, fordi A-formen lægger fokus på taljen. Dertil giver det voluminøse skørt faktisk også en illusion af længere ben.

Modetip: Sådan får du meterlange ben med et simpelt kneb

SE OGSÅ: Er disse kendte kvinder for tynde?

Kan styles på flere måder

Når kulden kommer snigende kan den bruges med et par tykke strømpebukser og et par fine ankelstøvler eller høje støvletter til. Vil du hellere have et cool og legende udtryk, så prøv med et par sneakers til.

Længden på skørtet bestemmer du selv – jo kortere det er, jo længere vil dine ben syne. Men en længde ned til lige over knæet vil give dig et feminint og ladylike look.

Vil du kun investere i ét skørt denne sæson, så gå efter et skørt i læder. Det er perfekt at mikse med grovere materialer som uld og cashmere.

Kilde: kk.no

SE OGSÅ: Verdens smukkeste kvinder uden makeup - kan du kende dem?

Læs også