Annonce
Hudpleje

Se med: Her er sandheden om din hud

af Aller Creative Studio i samarbejde med NIVEA 24. september 2020
Kan vi pleje huden indefra? Og hvad med rynker? Skal vi bekæmpe dem, og kan vi overhovedet det, hvis vi vil? Alt det og meget mere ser vi nærmere på i denne serie, hvor vi afliver myter og finder frem til sandheden, når det gælder hudpleje.

Anti-age cremer virker ikke. Du får, hvad du betaler for, så de billige produkter virker ikke. Du kan fugte huden indefra ved at drikke masser af vand … skønhedsmyter er der nok af, og det er ærlig talt svært at finde rundt i virvaret af informationer, løfter og myter. Men nu skal det være slut!

I denne serie har vi været ude og spørge danske kvinder og dygtige eksperter om alt fra rynker og skønhedsidealer til hudplejerutiner og livsstil. Sammen med skønhedsekspert Silke Grane, Mette Marie Lei Lange og vært Christina Sander finder vi rundt i skønhedsjunglen og finder sandheden om de mest sejlivede myter om hudpleje.

Hvis du også kunne tænke dig at finde ud af, hvad der er op og ned, når det gælder din hud, så se med hver torsdag i uge 39 til 42. Du kan se første episode lige her og læse, hvad der venter i de kommende:

Episode 1 Sandt eller falsk: Man kan forebygge rynker

Der findes et væld af hudplejeprodukter, der lover os, at vi kan holde dybe furer og kragetæer væk, men kan man overhovedet undgå rynker? Vi er en tur på gaden for at høre, hvad folk egentlig mener om den sag. Se også, hvorfor Mette Marie Lei Lange synes, man bliver smukkere med alderen og hør skønhedsekspert Silke Grane forklare, hvilke ingredienser i hudpleje, der rent faktisk kan gøre en forskel. Og så er det også i dette afsnit, at en dermatolog afslører, hvad det absolut vigtigste, vi kan gøre, når det kommer til rynker, er …

Se episoden her:

Episode 2 Sandt eller falsk: Hudplejeprodukter gør en forskel for din hud

Der findes så mange forskellige produkter og så mange mulige trin i en hudplejerutine, at man bliver træt alene ved tanken! Så hvor mange har vi reelt brug for? Kunne vi bare køre en bodylotion ud over hele molevitten og få det samme resultat? Dét spørger vi en dermatolog om, og hun forklarer, hvilke produkter der virkelig er værd at bruge – og hvilke vi med ro i sindet kan droppe. Skønhedsekspert Silke Grane og Mette Marie Lei Lange fortæller, hvilke produkter de har oplevet virker, og hvor de springer over, hvor gærdet er lavest!

Se episoden her:

Episode 3 Sandt eller falsk: Din livsstil påvirker din hud

Skønhed kommer indefra, men kan vi pleje huden ad samme vej? I denne episode ser de tre kvinder nærmere på, om vi kan gøre en forskel for vores hud ved f.eks. at drikke en masse vand eller spise kost rig på C-vitamin. Og hvor meget skal der så til, hvis det skal gøre en forskel? Med andre ord: Er det en skrøne, eller holder det … vand? Vi tager også fat i en dermatolog, for vi vil gerne vide, hvad i vores livsstil er værst for huden - er det f.eks. junk food, stress eller søvnmangel?  

Se episoden her:

Episode 4 Sandt eller falsk: Dyre hudplejeprodukter er bedre end billige

Er der virkelig så stor forskel på en creme til 200 og en til 2.000 kr.? Vi finder ud af, om prisen på hudpleje egentlig har betydning for, hvor godt produkterne virker. Vi møder også en masse kvinder på gaden og spørger dem: Hvad er det dyreste hudplejeprodukt, du nogensinde har købt? Og vigtigst: Virkede det? Og så taler Christina Sander med skønhedsekspert Silke Grane og Mette Marie Lei Lange om, hvilke produkter der har overrasket dem, og hvilke der har skuffet!    

Se episoden her

Om NIVEA 

NIVEA har eksisteret i mere end 100 år og i dag sætter millioner mennesker verden over deres lid til deres hudplejeprodukter. Derfor arbejder NIVEA med et stort antal forskere og på egne laboratorier for fortsat at sikre, at alle, uanset hudtype og krav til hudpleje, kan finde et produkt, der passer til dem. NIVEAs Q10 produkter er et godt eksempel på den innovation, der er så vigtig for NIVEA. Produkterne indeholder Q10 af høj kvalitet, som er identisk med det Q10, der allerede findes i vores hud. Det fremstilles gennem en fermenteringsprocess af naturlig gær. Det betyder at NIVEAs Q10 produkter samarbejder med hudens eget Q10 og fungerer som et naturligt forsvar mod rynker og samtidig er en beskyttende antioxidant, der hjælper din hud med at regenerere sig selv.

Læs mere her.