https://imgix.femina.dk/media/article/1533-tendenser-prim.png
Stil

De største modetendenser til sommeren 2016

13. august 2015
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Pr
De største tendenser til sommeren 2016 er netop blevet præsenteret på modeugen i København. Her kan du se, hvad du skal holde øje med - se de 5 største tendenser her

Modeugen i København er netop overstået. Her blev kollektionerne for sommeren 2016 blev vist og de nye tendenser præsenteret. Der blev vist mange sarte farver som fersken, nude, citron gul og hvid i fine feminine silhuetter. Sort, stærk blå og rød gav det et lille pift mellem alt det sarte. Se hvad, du skal holde øje med i slutningen af året og klar til at købe når det rammer butikkerne i januar. Allerede nu kan du tjekke de 5 største tendenser ud, som indeholder looks du kan bruge allerede nu.

DE STØRSTE TENDENSER SOMMER 2016

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-roed.png

T.A.C, Saka Poots, Love Child, Saka Poots, By Malene Birger

1# Stærk rød

Super elegant og powerfuld i lang kjole eller pels. Fungerer super flot til hvid og mørkefarver som sort og mørkeblå, hvor farven kommer endnu mere frem. Den røde som print, måske kirsebær, en lille kant eller en sløjfe giver det et pift.

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-lag-paa-lag.png

Baum und Pferdgarten, Love Child, Henrik Vibskov, Lala Berlin, Ivan Grundahl

2 # Lag-på-lag

Et af de store hit på catwalken er den gode 90’ stil med lag-på-lag-trend som vi også har set en del til i sommeren. Tunika eller kjole oven på bukser i tynde materialer, striksæt som lange rullekarver og vide bukser. Tendensen er allerede aktuel og kan bruges snart, nu hvor vi bevæger os hen imod de lidt koldere måneder. Mix evt. med forskellige kvaliteter, uld, silke, bomuld osv. Dog ikke for meget uld og strik da det også skal være behageligt at have lidt ekstra tøj på.

Jeans - 3 tips der før dig chik i en fart

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-blaa.png

Baum und Pferdgarten, Yde by Ole Yde , Lala Berlin, Love Child, Bruuns Bazaar

3 # Blå

Den skarpe koboltblå farve kommer vi til at se rigtig meget til næste sommer. Den er super flot fra top til tå men også med mønster holdt i varme farver. Allerede nu ses blå i modebilledet men her er det den marine/mørkeblå som præger looket. Blå er en farve, der generelt ser godt ud i næsten alle nuancer og klæder alle så du kan sagtens kaster dig ud i det.

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-sort-hvid.png

Bruun Bazaar, Bruun Bazaar, Malene Birge, Henrik Vibskov, Freya Dalsjø

4 # Sort/hvid

Kombinationen popper altid op på catwalken og designerne formår også hver gang at fortolke det på en ny og spændende måde. Det super stærke look har denne gang asymmetriske længder, pyjamas stil og halvlange nederdel sat sammen med super cool accessories.

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-fersken.png

By Malene Birger, Yde by Ole Yde, Baum und Pferdgarten, Freya Dalsjø , Bruuns Bazaar

5 # Fersken nuancer

Der blev vist masser af den lyse farve helt fra den creme/beige side af skalaen til det mere coral. Lette materialer asymmetriske længer og slidser. Blandet med jordfarver og sat sammen i striber. Utroligt smukt spil .

PÅ MODEUGE MED FORD DANMARK

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-ford-body.png

Ford stillede en cool Ford Focus til rådighed hele ugen så vi kunne nå vores stramme show progarm. Tusind tak til FORD DANAMRK

www.ford.dk

Moderedaktionen elsker...

https://imgix.femina.dk/1533-tendenser-ugens-body.png

Accessorie: Henrik Vibskov holdt igen i år et fantastisk show med hans utrolige installation på scenen og her havde alle modellerne de fedeste herresko med farvede snuder - måske noget du selv kan lave..

Hår: Vi faldt for det smukke bølgende hår på catwalken hos Freya Dalsjø, hvor Danmarks egen Victoria Secret model Josephine Skriver gik.

Farve: Skønne Christel Winther hos Ganni i det fantastiske gule og sorte blomster print

Samarbejde: Den talentfulde og kreative danske supermodel, fotograf og stilikon Helena Christensen har lavet en cool kollektion som kommer til at hedde InWear by Helena - kan fås fra slut oktober 2015

SE OGSÅ: 24 budgetfund i efterårets stærkeste farver

Vil du købe tøj billigere end før? Få en rabatkode til Zalando og shop med rabat! – Find din rabatkode her rabatkode zalando

Læs også