https://imgix.femina.dk/media/article/1440-jeans-art.jpg
Stil

Jeans: 3 tips, der gør dig chik i en fart

2. oktober 2014
af Charlotte Hallbæck
Foto: All Over
Jeans er en klassiker i klædeskabet, og med nogle små tricks kan du lynhurtigt forvandle dine gamle hverdagsjeans til din mest chikke beklædningsdel

De fleste af os har mindst ét par jeans i skabet, og helt sikkert er det, at de aldrig går af mode. Men går du altid med dem på samme måde, kan det hurtigt komme til at se lidt kedeligt ud. Heldigvis er der masser af små tricks, der giver dine jeans nyt liv – uden de helt store anstrengelser!

https://imgix.femina.dk/1440-jeans-nedijeansene.jpg

- Put overdelen ned i dine jeans

Det er guld værd for figuren, hvis du stopper din overdel ned i dine jeans. Ikke bare giver det en illusion af, at du har længere ben, du får samtidig talje og facon med i købet.

Ved at skære dit outfit over på midten retter du også mere fokus mod dit midterparti, og fremhæver din numse på bedste vis.

Tip: Sørg for at vælge en overdel, der er tilpas lang til, at du kan putte den ned i dine jeans, og lade en lille fold falde ned over bukserne. Det er samtidig en god måde at skjule lidt mave på.

https://imgix.femina.dk/1440-jeans-stiletter.jpg

- Kombiner dine jeans med et par lækre sko

Der er nærmest ikke noget, der gør noget bedre for dine jeans end et par lækre stiletter eller pumps. Hvis din stil ellers er meget klassisk og afdæmpet, kan et par stiletter virkelig gøre en stilmæssig forskel.

Når du viser lidt af dine fødder, skaber du nemlig samtidig en illusion om længere ben. Sort er altid en klassisk farve, men tør du vække lidt mere opsigt, kan du med fordel vælge et par i en pangfarve eller med mønster.

Tip: Et par stiletter i ruskind får dig til at fremstå endnu mere eksklusiv og chik.

https://imgix.femina.dk/1440-jeans-opsmoeg.jpg

- Fold buksekanten på dine jeans op

Folder du kanten på dine jeans op, gør du bukserne smallere forneden og viser samtidig anklerne frem – det slankeste sted på dine ben. Samtidig giver det en også en illusion af længere ben.

Tip: En tynd fold passer bedst til spinkle sko og stilletter, mens en bredere fold på dine jeans sagtens kan kombineres med en kraftigere sko.

LÆS OGSÅ: Sådan vil danske kvinder have deres jeans

Kilde: kk.no

Læs også