Klassisk porretærte
Mad

Klassisk porretærte

10. september 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
En porretærte er både sund og smager dejligt. Og så er porretærte altid et sikkert hit!

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 portion tærtedej
  • smør til formen
  • 3 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 dl fløde
  • salt
  • peber
  • 3 store porrer
  • smør

Sådan laver du en klassisk porretærte

  1. Snit porrerne og skyl dem grundigt.
  2. Damp dem blødere i lidt smør.
  3. Pisk det øvrige sammen.
  4. Smør tærteformen og læg dejen i.
  5. Læg porrerne i tærteformen og hæld æggeblandingen over.
  6. Bag tærten ved 180 grader i ca. 40 min.

Prøv også: Vild med denne tærte? Prøv også suppe med porrer og kartofler

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også