Forretter

Stegt squash og løg i olie

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.

Stegt squash og løg i olie
TID: CA. 25 MIN.
 

Ingredienser
500 g squash
2 rødløg
Olie til stegning
1 fed hvidløg
2 spsk olie
Salt, peber
Timian

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

Fremgangsmåde

Skær squashen i skiver og steg dem i rigelig olie på en grillpande.

Skær løgene i både og steg også dem i olie. Læg de stegte grøntsager på en tallerken.

Pil og hak hvidløget og rør det med olie.

Hæld dressingen over grøntsagerne, der krydres med salt og peber og pyntes med timian.

Her får du 8 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

 

Grissini med pølser og skinke

 

 

Sardiner i olie

 

 

Kikærtesalat med rucola
 

 

Braiseret kanin
 

 

Stegt kyllingelever

 

 

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

 

 

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
 

 

 

 

 

Læs mere om: