Annonce
Mad
16. maj 2011

Stegt squash og løg i olie

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/article/stegt-squash.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.

Stegt squash og løg i olie
TID: CA. 25 MIN.

Ingredienser
500 g squash
2 rødløg
Olie til stegning
1 fed hvidløg
2 spsk olie
Salt, peber
Timian

Fremgangsmåde

Skær squashen i skiver og steg dem i rigelig olie på en grillpande.

Skær løgene i både og steg også dem i olie. Læg de stegte grøntsager på en tallerken.

Pil og hak hvidløget og rør det med olie.

Hæld dressingen over grøntsagerne, der krydres med salt og peber og pyntes med timian.

Her får du 8 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:

(link fjernet)
Tun-dip og grissini (link fjernet)

(link fjernet)

Grissini med pølser og skinke (link fjernet)

Sardiner i olie

Kikærtesalat med rucola

(link fjernet)

Braiseret kanin (link fjernet)

Stegt kyllingelever

(link fjernet)

Krydrede lammekødboller i tomatsovs (link fjernet)

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl


Annonce

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.