Mandler med nougat og flormelis ser elegante og lækre ud og pynter fint i konfekt-skålen
Mad

Konfekt: Mandler med nougat

21. november 2016
af Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Mandler med nougat er en klassiker - men er ofte noget, vi køber. Med denne nemme opskrift er der ingen grund til ikke at lave dem selv - de smager også meget bedre, når du selv har kreeret dem! Men de forsvinder hurtigt fra konfekt-skålen.

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g hele mandler
  • 100 g nougat
  • 30-50 g flormelis

Mandler med nougat hører til i julens konfek-tskål, og med denne nemme opskrift er det både sjovt og hurtigt at lave dem selv. Der bliver en god skålfuld af opskriften - hvis I kan lade være med at spise af dem undervejs...

Skal du lave mere konfekt? Giv dig i kast med julens bedste toffee

Opskrift - sådan laver du mandler med nougat

1. Kom mandlerne i en større skål og sæt dem i køleskabet i et par timer.

2. Smelt nougaten langsomt i en lille gryde over et vandbad. Lad nougaten køle lidt af. Hæld ⅓ af nougaten over mandlerne i den kolde skål og vend rundt i mandlerne. Fortsæt med halvdelen af den resterende nougat og igen den sidste del.

3. Bred mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem ad med en gaffel. Lad dem tørre på bagepapiret i et par timer.

4. Læg mandlerne i en si, kom flormelis over og sigt dem et par gange i samme flormelis.

11 opskrifter på konfekt

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også