Hovedretter

Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele

Opskrift: Smørrebrød når det er bedst, kommer fra smørrebrøds-dronningen Ida Davidsen, prøv hendes stegte kongeål

Stegt kongeål med det hele

Ingredienser
1 skive rugbrød
Smør
1 stk. kongeål (handelsbetegnelse for pighaj og et billigere alternativ til alm. ål), spørg fiskehandleren
Mel
Salt, peber
Belug-art, CaviArt
Lime
Dild

LÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 2o fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrød

Fremgangsmåde
SWEETPOTATOES-SALAT:
Kogte, kolde søde kartofler (eller alm.) rørt med kryddermayonnaise

Vend fisken i mel, drys med salt og peber og steg den sprød i smør på panden.

Læg fisken på smurt brød, og anret med en stribe kartoffelsalat og kaviaragtig pynt, limebåd og masser af dild.

 

Læs mere om: