Tomatsalat med chorizoknas
Mad

Tomatsalat med chorizoknas

12. juli 2018
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Det skal være sjovt at spise salat − og ristet chorizo løfter din salat til nye højder. Her får du opskriften på tomatsalat med chorizoknas
2 personer
Tid i alt 15 min

50 g chorizo

  • 50 g chorizo
  • 500 g tomater, gerne forskellige slags
  • 1 rødløg
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. balsamico
  • Salt og peber
  • Friske urter, f.eks. oregano, timian, basilikum, skovsyre.

Opskrift - sådan laver du tomatsalat med chorizoknas

1. Skær chorizoen i små tern og rist dem sprøde ved middelvarme. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. 2. Skær tomater og løg i skiver og anret dem på et fad eller to tallerkner. 3. Rør olie og eddike sammen, smag til med salt og peber og hæld dressingen over tomatsalaten. Drys chorizoen og hakkede urter over lige før servering. Energi pr. person: 163 kcal Fordelt på: fedt 38 %, protein 24 %, kulhydrat 38 % PRØV OGSÅ: En sprød og lækker ærtesalat
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også