https://imgix.femina.dk/media/article/soe1813-rimmet-torsk.jpg
Mad

Rimmet torsk med rogn og ristede nødder

20. marts 2018
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Betina Hastoft
En nem og velsmagende forret som ikke tager mange minutter at lave. Få opskriften på rimmet torsk med rogn og ristede nødder her
6 personer
Tid i alt 10 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g fersk torsk
  • 1 spsk. salt, gerne havsalt
  • 1 spsk. rørsukker

DESUDEN

  • 200 g grønkål
  • 2 spsk. salt
  • 5 spsk. hasselnøddeolie el. olivenolie
  • 75 g hasselnødder
  • 1 usprøjtet citron

Opskrift - sådan laver du rimmet torsk med rogn og ristede nødder

1. Læg torsken i et dybt fad, drys den med sukker og salt og stil den på køl i 8 timer. 2. Skær fiskekødet i meget tynde skiver og anret dem på et fad. Dryp olie over. 3. Rist hasselnødderne på en pande, læg dem i et rent viskestykke og gnid nødderne mod hinanden, så skallen ryger af. Hak nødderne groft. 4. Skær citronskallen i tynde strimler. Brug evt. et juliennejern. Skyl og rib grønkålen. Kog kålen i spilkogende og meget saltet vand i 2 min. Skyl kålen i koldt vand, vrid den let og dup den tør. 5. Fordel kålen ved torsken, dryp olie på, drys med nødder og citronskal. Servér straks. PRØV OGSÅ: Ristet torsk med dampede porrer TIP DAGEN FØR: Drys torsken med sukker og salt og stil den på køl. Rist nødderne og fjern skallen. Rib grønkålen. OM MORGENEN: Skær torsken i skiver, anret dem og stil på køl. Blanchér kålen og stil den på køl. Skær citronskallen i strimler. 1 TIME FØR: Anret
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også