Forretter

Kartoffelvafler med ost og forårsløg

Ja, sådan kan du også serverer vafler. Skønne at have med på farten som frokost eller en snack. Her får du opskriften på kartoffelvafler med ost og forårsløg

Tid i alt: 40 min
Antal personer: 1

DET SKAL DU BRUGE

100 g kartofler med tynd skræl
1 spsk. smør
1 dl kefir
1 æg
1 dl mel
½ tsk. bagepulver
3 spsk. fintsnittet forårsløg
1 dl revet ost
Salt og peber

TILBEHØR

½ dl cremefraiche

Opskrift - sådan laver du kartoffelvafler med ost og forårsløg

1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Mos dem, hæld mosen i en skål og tilsæt smør, kefir, æg, mel og bagepulver. Tilsæt evt. ekstra kefir for at justere konsistensen på vaffeldejen. Tilsæt forårsløg og revet ost til dejen − gem lidt forårsløg til dressingen. Smag til med salt og peber. 
 
2. Rør en dressing af cremefraiche, forårsløg, salt og peber.
 
3. Bag vaflerne gyldne i et smurt vaffeljern. Servér dressingen til og pynt evt. med mere forårsløg.
 
 
 
Læs mere om: