Drikke
Opskrift på sød og krydret julesnaps
En god snaps hører julefrokosten til, og denne nemme udgave er sødet med slikkepinde og julekrydderier.
Tirsdag, 19. november 2019 - 7:00 - af Julie Hey. Foto: Betina Hastoft
Forberedelsestid: 5 min
2 slikkepinde (f.eks. fra Jolly-Fox med smag af julens krydderier)
½ liter klar snaps (gerne Aalborg Basis, som har et praktisk bredt låg)
¼ usprøjtet appelsin
1 stjerneanis
10 hele nelliker
5 hel allehånde
1 spsk. syltet ingefær
Sådan laver du sød og krydret julesnaps
Tid: 5 minutter + trækketid (mindst en uge)
Mængde: 5 dl
Sådan gør du: Kom slikkepindene i snapsen. Tilsæt appelsinskal, krydderier og ingefær, og skru låget på snapsen. Lad den trække mørkt og køligt i mindst en uge. Servér snapsen kølig ved 15-18° og gerne med en slikkepind i flasken eller glassene.
LÆS OGSÅ: Prøv også denne hjemmelavede julesnaps