Opskriften giver 8 STK.
TID: 15 MIN. + BAGETID: 35 MIN.
3 æggehvider
200 g sukker
50 g mørk chokolade
100 g friske brombær
LÆS OGSÅ: Pavlova med strawberry-daquiri
1. Tænd oven på 125 grader.
2. Pisk æggehviderne stive.
3. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk, til marengsen er sej.
4. Hak chokoladen og halver de største bær. Vend chokolade og alle bærrene i marengsen.
5. Lav 8 marengsreder på en bageplade.
6. Bag dem i ca. 45-60 minutter alt afhængig af, hvor saftige brombærrene er. Sæt dem til afkøling på en rist. Serveres kolde.
Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her
Energi pr. stk.: 148 kcal.
Fordelt på: protein 6%,
kulhydrat 82%, fedt 12 %