Desserter

Brombærpavlova med chokolade - Annettes favorit

En pavlova er altid populær - her får du den med brombær og lækker chokolade.

Skønne brombærpavlova med chokolade

Opskriften giver 8 STK.

TID: 15 MIN. + BAGETID: 35 MIN.

Ingredienser:

3 æggehvider

200 g sukker

50 g mørk chokolade

100 g friske brombær

 

LÆS OGSÅ: Pavlova med strawberry-daquiri

 

Fremgangsmåde:

1. Tænd oven på 125 grader.

2. Pisk æggehviderne stive.

3. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk, til marengsen er sej. 

4. Hak chokoladen og halver de største bær. Vend chokolade og alle bærrene i marengsen.

5. Lav 8 marengsreder på en bageplade.

6. Bag dem i ca. 45-60 minutter alt afhængig af, hvor saftige brombærrene er.  Sæt dem til afkøling på en rist. Serveres kolde.

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

Energi pr. stk.: 148 kcal.

Fordelt på: protein 6%, 

kulhydrat 82%, fedt 12 %