Desserter

Brombærpavlova med chokolade - Annettes favorit

En pavlova er altid populær - her får du den med brombær og lækker chokolade.

Skønne brombærpavlova med chokolade

Opskriften giver 8 STK.

TID: 15 MIN. + BAGETID: 35 MIN.

Ingredienser:

3 æggehvider

200 g sukker

50 g mørk chokolade

100 g friske brombær

 

LÆS OGSÅ: Pavlova med strawberry-daquiri

 

Fremgangsmåde:

1. Tænd oven på 125 grader.

2. Pisk æggehviderne stive.

3. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk, til marengsen er sej. 

4. Hak chokoladen og halver de største bær. Vend chokolade og alle bærrene i marengsen.

5. Lav 8 marengsreder på en bageplade.

6. Bag dem i ca. 45-60 minutter alt afhængig af, hvor saftige brombærrene er.  Sæt dem til afkøling på en rist. Serveres kolde.

Få 13 numre af SØNDAG leveret med posten - kun 400 kr.

Energi pr. stk.: 148 kcal.

Fordelt på: protein 6%, 

kulhydrat 82%, fedt 12 %