bananpandekager med havregryn
Desserter

Bananpandekager med havregryn

Her får du en velsmagende variation af den klassiske pandekage. Tyk bananpandekage med havregryn - og så er de ovenikøbet rimeligt sunde

Tid i alt: 25 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

250 g banan
3 æg
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
½ tsk. vaniljepulver

PYNT

150 g græsk yoghurt, 2%
125 g banan
20 g valnødder
40 g karamelsauce

Opskrift - sådan laver du bananpandekager med havregryn

1. Blend banan og æg og rør det sammen med havregryn, hvedemel og vanilje. Lad det trække 10 min.
 
2. Bag 16 små tykke pandekager på en slip let-pande ved middelvarme.
 
3. Anret de lune pandekager på 4 tallerkner og kom en god skefuld yoghurt og skiver af banan på hver. Drys med hakkede nødder og hæld karamelsauce over.
 
Energi pr. person
347 kcal. Fordelt på: fedt 28 %, protein 16 %, kulhydrat 56 %
 
 
Læs mere om: