Desserter

Bagte æbler med lakridskaramel

En lækker og anderledes dessert - SØNDAG giver dig opskriften

Få 5 andre opskrifter med lakrids lige her

TID: 45 MIN. INKL. BAGNING

Ingredienser:

4 æbler

4 spsk mysli

25 g marcipan evt. med lakrids

½ spsk lakrids-pulver eller evt. sirup

LAKRIDS-KARAMELSAUCE:

50 g smør

50 g sukker

½ dl piskefløde

2 spsk lakridssirup

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader. 

Skyl og tør æblerne, og lav et dybt hul i dem med en kartoffelskræller. 

Smuldr mysli og marcipan sammen og ælt lakrids-pulver i.

Fordel fyldet i æblerne, og bag dem i ca. 25 min. 

Æblerne kan serveres varme, lune eller afkølede. 

Varm smør, sukker, piskefløde op i en lille gryde under omrøring.

Hæld lakridssirup i og lad det småkoge i 5 min. 

Servér saucen lun til de bagte æbler.

 
Læs mere om: