Ida Davidsen smørrebrød: Røget ribbenssteg med sennep
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Røget ribbenssteg med sennep

15. november 2009Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Smørrebrød med ribbenssteg, kartoffelsalat, rødbede og stærk sennep fra Ida Davidsen.

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • 2 lune skiver af røget ribenssteg, stegt 5 min. i ovnen, så sværen er sprød
  • 2 spsk kartoffelsalat med hakket grønt
  • 1 skive rødbede
  • Stærk sennep i kogt æggeskal/plastskal

Stærk sennep

  • 100 g Colman's sennep (pulver)
  • 100 g stødt melis
  • ½ pilsnerøl
  • ½ dl cognac

Fremgangsmåde

  1. Rør senneppen sammen og lad den trække på køl 1 døgn.
  2. Læg kødet på brødet.
  3. Placér kartoffelsalaten i en diagonal bræmme, pynt med en rødbede-"rytter" og servér den stærke sennep til.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Læs også