Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Dirch Passer"
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Dirch Passer"

1. januar 2010Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Prøv Ida Davidsen smørrebrød med tartarkød, spejlæg og ansjos, som er opkaldt efter Dirch Passer.

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • ca. 50 g tartar-kød
  • salt og peber
  • smør
  • 1 spejlæg
  • 1-2 hakkede tomater uden kerner
  • 2 ansjosfileter
  • hakket purløg

Fremgangsmåde

  1. Form kødet til en tynd bøf, krydr med salt og peber og steg den hurtigt i smør på panden.
  2. Læg den på brødet, læg spejlægget over og top med hakket tomat.
  3. Pynt med ansjosfileterne og drys purløg over.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Læs også