Hår

Inspiration til pagehår: 19 kendte kvinder med page

Langt, kort, pagehår og pixie – mulighederne er mange, når frisuren trænger til forandring. Måske kunne en page måske være noget? Find inspirationen blandt 19 kendte kvinder med pagehår!

Sommeren er ved at være forbi, saltvandet har måske gjort håret slidt i spidserne, og der skal ske noget nyt. Er du modig, kan det være, du har overvejet pagehår.

 

 

Pagehåret har været på mode af flere omgange, og i øjeblikket hitter den også i Hollywood. Mange stjerner har taget den korthårede frisure til sig, men styler den på vidt forskellige måder. Der er nemlig mulighed for at lege med alt fra pandehår og skilning til ombre, krøller og diverse grader af pjuskethed. Mangler du inspiration til pagehåret? Vi har samlet 19 kvinder, der rocker pagen på forskellige måder. 

 

19 kendte kvinder med pagehår

Hailey Baldwin

En af de hotteste modeller lige nu er Hailey Baldwin, og hvis du ikke har lagt mærke til hende som model, kender du hende med garanti som verdensstjernen Justin Biebers kæreste. Hailey Baldwin kan bære de fleste frisurer, men den pjuskede page er altså et sikkert hit.

 

Sofie Gråbøl

Smukke Sofie Gråbøl har i år fejret sin femte runde fødselsdag og bevist, at selvom man runder de 50, behøver man altså klippe håret helt kort. Hendes lange page er på én gang rodet og elegant passer perfekt til hende!

 

Julie Ølgaard

Er du i tvivl om, hvorvidt pagehår kan klæde dit krøllede hår, så se bare på Julie Ølgaard. Hun ser som altid smuk ud med de store, naturlige krøller i en lang page og pandehåret, der er glattet en smule.

 

Emma Stone

I virkeligheden er Emma Stones hårfarve blond, men mange kender hende som den rødhårde skønhed i film som La La Land, Easy A og Niceville. Her har hun klippet de røde lokker i en lang, rodet page, som gør looket mere friskt.

LÆS OGSÅ: 5 hårtrends, du skal kende i foråret 2018

Jennifer Lawrence

Hunger Games-stjernen Jennifer Lawrence har været vidt omkring, når vi snakker frisurer – fra det glatte, lange, mørke hår til det helt korte lyse. Vi er ret vilde med den blonde, halvlange page, hun har for tiden. Fyldigt og perfekt tilfældigt!

 

Zooey Deschanel

Med en blød page og tilfældigt pandehår kan du nærmest bare vælte ud af sengen og ud ad døren uden at røre dit hår. Du kender måske bedst Zooey Deschanel med lange, mørke krøller, men den skulderlange page og det tilfældige pandehår indrammer fint hendes ansigt.

 

Meg Ryan

Det er efterhånden mange år siden, Meg Ryan afprøvede den skulderlange frisure for første gang, men hun er stadig en af dem, der bærer den bedst. Har du bløde krøller eller fald i håret, så kan den krøllede page være en frisure for dig! Meg ser fantastisk ud, når hun "roder" lidt i håret.

 

Emma Roberts

Vi er ret vilde med det rockede look, Emma Roberts har kørende for tiden, og hendes mellemblonde page passer perfekt ind. Hun ser for det meste ud, som om hun lige har kørt fingrene gennem håret. Tilfældigt og smukt!

LÆS OGSÅ: Sådan får du smukt langt hår helt naturligt

Rachel McAdams

Rachel McAdams har haft mange forskellige frisurer siden sin blonde, langhårede rolle som Regina George i kultfilmen Mean Girls. Her har den smukke skuespillerinde skabt et glamourøst look med en page, der falder smukt ned omkring hendes ansigt.

 

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

 

Katie Holmes

Du husker måske Katie Holmes som den langhårede skønhed Joey Potter fra tv-serien Dawsons Creek. Det er efterhånden længe siden, og Katie Holmes har klippet det lange, mørke hår til en page. Her skærer den lige ved kæbepartiet og ser både elegant og tilfældig ud på en gang.

 

Carey Mulligan

Altid smukke Carey Mulligan har båret forskellige længder og udgaver af pagehåret gennem flere film. Her ses hun med en længere og lysere én af slagsen. Med sideskilning og fald i håret skaber hun et elegant udtryk.

 

Kate Winslet

Titanic-stjernen Kate Winslet er bare blevet smukkere med alderen. Her har hun en lang page med skråt pandehår og sideskilning. Hun ser meget elegant ud!

LÆS OGSÅ: Find din ansigtsform og frisuren, der passer til

Alanna Arrington

Modellen Alanna Arrington kan uden tvivl bære de fleste frisurer med det ansigt! Men hun er beviset på, at man ikke behøver at glatte noget af sit hår, bare fordi man har både krøller, page og pandehår. Det krøllede pandehår giver et naturligt og rodet udtryk.

 

Cate Blanchett

Vi husker tydeligt det smukke, bølgede og meget lange hår, Cate Blanchett havde i Ringenes Herre! Her er frisuren helt anderledes - etageklippet, glattet pagehår i en smuk, naturlig blond farve.

 

Ulrikke Toft Simonsen

Med pagehåret skal der ikke meget til for at skabe et naturligt look, ligesom modellen Ulrikke Toft Simonsens her. Du kan lade håret selv bestemme, hvordan det skal falde, og med en god saltvandsspray får du et rigtigt strandlook som Ulrikkes.

LÆS OGSÅ: 11 hårtrends, vi ikke håber vender tilbage - kan du huske dem? 

Mila Kunis

En af dem, der har båret den lange page et stykke tid, er Mila Kunis. Den smukke skuespillerinde har ofte løst og tilfældigt hår, men det er også muligt at style pagen mere elegant og stramt på ægte rød løber-manér. Løst eller sat, vi kan lide det hele!

 

Rosa Kildahl

Rosa charmerede sig til en plads i alle danske hjerter, da hun deltog i Den Store Bagedyst. Noget af det, der kende tegner hende allerbedst, er hendes sorte pagehår - og selvfølgelig hendes store smil. 

 

Lykke Li

Hvis du er en af dem, der har danset til I Follow Rivers i de sene nattetimer, så kender du nok Lykke Li på det lange, mørke hår. Men faktisk har Lykke Li skiftet den tunge manke ud med en lys, kort pagefrisure, som hun ofte fører bagover for at skabe et stramt wet-look.

LÆS OGSÅ: Er dit hår blevet mat og tørt? Se her, hvad du kan gøre ved det

Cara Delevigne

Modellen Cara Delevigne har altid set ret sej ud med sine korthårsfrisurer, og dem har hun haft en del af. Her er varianten en edgy bobfrisure med wet-look. Her viser hun, at det er muligt at lege med de mange udtryk, man kan skabe med korthårsfrisuren.