Emma
Lolita for Altid. Kunstnerduoen How to kill a dog opfører en ny forestilling på Østerbro Teater. Emma Sehested Høeg.
Underholdning

Emma Sehested Høeg skal være mor

1. februar 2024
Af Signe Frederikke Pedersen
Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Multikunstner Emma Sehested Høeg og radiovært Jonas Visti kan senere på året kalde sig forældre til en lille ny.

De danner par både professionelt og i privaten.

Og snart skal den 30-årige sanger og skuespiller Emma Sehested Høeg og den 32-årige radiovært og dj Jonas Visti også være fælles om at opdrage deres eget barn.

Parret skal nemlig være forældre.

Det bekræfter Emma Sehested Høegs manager til Ritzau ifølge BT, efter et billede af de to har vakt opsigt på Instagram. Her står multitalentet nemlig med et stort smil og armene omkring sin Jonas, mens man aner en voksende mave.

Startede i DMs

Jonas Visti og Emma Sehested Høeg har dannet par i en årrække – ifølge BILLED-BLADET fandt de sammen i marts 2020.

I Politikens podcast "Ibyens kærlighedsbrevkasse" forsøgte de at udrulle, hvordan deres romantiske relation begyndte. Først fulgte de hinanden på de sociale medier, og herefter begyndte de at skrive sammen, mens Visti befandt sig i Brasilien.

– Det kan bære eller briste, det her. Det kan gå galt. Det er noget, der føles så perfekt på skrift. Og så viste det sig at være fuldstændig perfekt, fra første gang vi så hinanden i øjnene. And the rest is history, fortalte Emma Sehested Høeg i podcasten.

Mange kender nok hende som både musiker, skuespiller, manuskriptforfatter og sangerinde.

På musikfronten har hun eksempelvis netop forkælet de trofaste fans med singlen "Aldrig helt nok", som teatergængere har ventet i tre år på at kunne lytte til på streamingtjenesterne efter succesforestillingen "Lolita for altid".

Men Emma Sehested Høeg har i dén grad også gjort sig bemærket i serierne "Killjoy" og "Limboland", ligesom hun sammen med sin faste makker, sceneinstruktøren Jennifer Vedsted Christiansen, har haft stor succes med en række teaterforestillinger under "How to Kill a Dog", som duoen kalder sig.

De modtog i 2023 kronprinsparrets Stjernedryspris.

Emma Sehested Høeg, der er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København, har også en robertbelønnet rolle på sit CV – hun tog nemlig prisen for sin præstation i DR-dramakomedien "Orkesteret". Derudover er hun stemmen bag Jessica i Anders Matthesens kæmpesucceser "Ternet Ninja" og "Ternet Ninja 2".

Men Emmas filmkarriere er langt fra ny. Hun slog allerede sine folder på det store lærred som Mies gode veninde i de nye indspilninger af "Far til Fire"-filmene i midten af 00'erne.

Som 17-årig fik hun sit gennembrud som Lina i filmen "Magi i Luften".

Hendes "bedste halvdel" – som hun ynder at kalde faren til sit kommende barn – Jonas Visti har primært arbejdet bag mikrofonen frem for kameraet. Blandt andet som dj samt radiovært på blandt andet P8 Jazz, hvor han bestyrer "Vistis Vinyler".

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også