https://imgix.femina.dk/media/36712b135b8f444ca19fca9649cc8d56.jpg
Skønhed

Vind opstrammende kropsbehandling!

28. april 2011
af Konkurrence
Deltag i konkurrencen om en opstrammende behandling hos FaceBody i København.

I samarbejde med FaceBody i København udlodder Oestrogen.dk en opstrammende kropsbehandling til én heldig vinder.

Klik her: Deltag i konkurrencen

Behandlingen hos Facebody
Først afrenser vi huden med Murads Refreshing cleanser og Hydrating Toner. Den næste 1/2 time behandler vi med RF Kontur-maskinen der med en radiofrekvens-energi arbejder i underhuden og aktivere kollagenproduktionen samt skaber ny og forbedret glød på overfladen. Vi afslutter med Murads lækre Soothing Mask der giver ekstra fugt til huden, og afhængig af din hudtype, vælger vi en serum, dag- og øjencreme fra Murad som afslutning på behandlingen.

FAKTA

Oestrogen.dks skønhedsanmelder Drita Memisi har testet behandlingen fra Facebody i København. Hun var helt solgt i konceptet.

Læs hende vurdering af behandlingen her: Selvforkælelse hos Facebody i København

Behandlingen er smertefri og man mærker højst lidt varme. Der kan i meget sjælden tilfælde opstå lidt rødme, men normalt kan man gå direkte fra behandling til job.

For at vinde en 1 times opstrammende behandling hos FaceBody.dk skal du blot svare på følgende spørgsmål:

RF Kontur:
RF Kontur er multi-polar elektroder med radiofrekvens-teknologi/energi der opvarmer vævet i underhuden der resultere i opstramning og revitalisering af de kollagene fibre samt reducering af fedtdepoter. Maskinen bruges til ansigtet som anti-age behandling og mod løs hud der kan opstå efter vægttab og stress, samt på kroppen hvor den arbejder med nedbrydning af fedtdepoterne samt opstramning af løs hud.

En behandling giver huden et boost og revitaliserer en træt eller stresset hud. For en længerevarende holdbarhed og som led i en anti-age behandling anbefaler vi 5-10 behandlinger.

RF kontur er et prisvenligt ansigtløft uden brug af nåle eller knive og til en pris hvor alle kan være med.

Facebody.dk

Udover specielproduktet RF Kontur, tilbyder Facebody.dk diamantpeeling, epilering og forskellige ansigtsbehandlinger afhængig af hudtype. Hos FaceBody er alle vores behandlere af høj faglig dygtighed, hvor smartheden bevidst er sat udenfor døren og den personlige og venlige betjening sat i højsæde. Klik ind på www.facebody.dk og læs mere om vores behandlinger. Facebody, Tornebuskgade 5, København K. Tlf. 3313 0026.

Læs også