https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/testere-prim.jpg
Skønhed

Vil du teste en ny creme?

14. november 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
En ny intimpleje-creme er på vej på markedet, og lige nu søger firmaet bag en række kvinder, der har lyst til at teste cremen. Kunne det måske være noget for dig?

Har du hørt om LadyBalance vaginaltabletten? Det er en tablet, som man indfører i skeden, og som kan afhjælpe problemer som tørhed, dårlig lugt, kløe, svie og udflåd. Tabletten har gennem årene hjulper rigtig mange, men den har også givet nogle problemer, idet nogle har haft problemer med at få placeret tabletten korrekt. Derfor laver firmaet bag nu en creme med de samme egenskaber som tabletten, og den vil de gerne have helt almindelige kvinde til at teste og komme med deres mening om.

Derfor har de bedst os om at hjælpe med at efterlyse en række testere:

Testere søges: Hvad kan man brug multi-funktions-laktosecreme til?

Der er flere muligheder - og vi vil gerne have testere på dem alle.

1. Kvinder som oplever at LadyBalance vaginal tabletten helt eller delvist kommer ud igen kan bedre få anbragt og fastholde laktose i skeden via en creme.

2. Mænd og kvinder med kløe og svie i de ydre kønsorganer eller omkring anus, hvor tabletten ikke umiddelbart kan anvendes.

3. En del mænd har spurgt om de kunne bruge Ladybalance. Problemet "nakkeost" bliver ofte nævnt i den forbindelse. LadyBalance tabletter er rigtig svære at anbringe de rigtige steder i den maskuline fysiognomi. Men med en creme er det nemt.

4. De første testprodukter blev modtaget med begejstring i netværket - som almindelig fugtighedscreme på huden. Laktose er en anerkendt fugt-givende ingrediens i hudplejemidler og vore testere har fundet cremet meget lækker.

Mælkesukker - også kaldet laktose - er den aktive ingrediens i LadyBalance. I samarbejde med 2Careby ved Lene Agerholm har vi udviklet en creme med højt indhold af laktose. Send en mail, så sender vi en portion. Du skal blot love at svare på det spørgeskema, som vi sender dig et link til.

Som for LadyBalance tabletterne gælder, at hvis du har en alvorlig mælkeallergi er produktet ikke noget for dig. Men hvis du bare har laktose-intolerance (kan ikke fordøje laktose) er der ingen problemer.

Læs også