https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/utrositeprim.jpg
Kærlighed og sex

På ferie med affæren?

13. november 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Rom eller Randers? Hvor rejser de utro hen, når det ikke er den bedre halvdel, der skal med i kufferten. Det ved de på datingsitet for folk, der gerne vil ha' lidt mere end den kæreste, de allerede har. De har bare spurgt deres medlemmer.

Hvem i averden gider dog benytte et datingsite for gifte og samboende, sidder du måske og tænker? Dét er der faktisk en hel del, der gider benytte - f.eks. de over 200.000 tusinde danskere, der følger sitets slogan 'Gør livet livende - få en affære' og udlever den forbudte kærlighed - og dét en hel del mere ude end hjemme, må man formode.

Ude godt!
Og skulle de danske medlemmer på sitet victoriamilan.dk selv vælge, gik turen helt klart til New York. Hawaii, Bora Bora og Maldiverne kan også - i mangel på bedre - gå an, ligesom Paris, Rom, London og Berlin lokker med tilsyneladende ideelle rammer til daten, der ikke er helt efter bogen. Listen med drømmesteder harmonerer bare ikke helt med listen over de steder, de elskende utro rent faktisk ender.

Maldiverne eller Maribo?
For en ting er drømmen, for den lange rejse til Maldiverne kan vær lidt vanskelig at forklare over for lillemor- eller far. Derfor ryger en sang fra de varme lande om 'forretningsrejse' da også ofte over bordet, og så går turen ellers noget mere ydmyge og nære destinationer, forklarer Dominika Peczynski, Danmarkschef for datingsitet. Så Hawaii får lov at være Hawaii, og Herning er jo Herning - og et mere oplagt 'alenested' for affærerne, der som regel må nøjes med en anden by i Danmark eller en smuttur til Sverige eller til Tyskland frem for de mere eksotiske rejsemål.

Læs "Skal man virkelig altid sige fra?"

Mød Simi Jan her!

Shoppen? Den er lige her!

Læs også