https://imgix.femina.dk/media/cac4028646b94005b9748ba6ad739468.jpg
Skønhed

Moroccanoil - vi har testet den populære hår olie

5. januar 2012
af Redaktionen
Er Moroccanoil i virkeligheden så god som alle siger den er? Vi har testet hår olien fra Moroccanoil, læs anmeldelsen her.

Mærket Moroccanoil har gennem det sidste stykke tid opnået kultstatus inden for hårpleje, og med god grund - for der ER noget om snakken, produkterne fra Moroccanoil gør virkelig noget lækkert ved håret.

Produkterne fra Moroccanoil er blandt det, der kan få selv de professionelle frisører helt op og ringe. Caroline Flemmings stylist under Topmodel forløbet udtalte følgende til BT:

"Hun æder det nærmest! Forleden pralede hun med, at hun tømmer to flasker MOROCCANOIL om ugen, og det kan man virkelig se! Carolines hår var helt smadret, inden hun begyndte at bruge olien. For til tider trækkes det igennem et glattejern flere gange om dagen, siger Pjedsted, der anbefaler følgende fremgangsmåde for dosering af Moroccanoil:"

> Læs også : Få gratis tips til et sundt og skinnende hår

Vi tester hår olie fra Moroccanoil

Vi fik muligheden for at teste Moroccanoil treatment, der kan bruges til alle hårtyper over en længere periode. Der er forskellige anvisninger til hvorledes man kan bruge Moroccanoil; nogle anbefaler at benytte det i tørt hår inden styling, andre siger at man skal bruge det i nyvasket og lettere fugtigt hår.

Vi prøvede begge anvisninger, og ingen af delene adskilte sig markant fra den anden ved brug. Moroccanoil har en lækker sød duft der næsten kunne antyde at den var spiselig, og efterlader, heldigvis, ikke hænderne fedtede efter brug på trods af at det er en olie.

Et par tryk på olieflasken er alt der skal fordeles ud i dit hår, og forskellen er faktisk til både at se og føle efterfølgende. Dit hår får en skinnende overflade og føles utrolig velplejet og blødt med Moroccanoil.

Nu kunne man så måske tro, at håret lynhurtigt bliver fedtet efter at have brugt dette produkt, men heller ikke her efterlader Moroccanoil et dårligt indtryk. Håret absorberer produktet på smukkeste vis, og du mærker en klar forbedring på dit hår, både i forhold til hvor velplejet der ser ud og føles.

Vi er vilde med denne Moroccanoil treatment, og den er absolut en kandidat til at få en af de faste pladser i skønhedsskabet.

> Køb Moroccanoil hår olie her

Læs også : Drømmer du om en ny frisure? Find frisuren der passer til DIG lige her

Læs også