https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/oktober/2012-41-knold-p.jpg
Skønhed

Frisure guide til efterårets hotteste hår

16. oktober 2012
af Lisbeth Madsen, Newsdesk, Aller Media
Én af de hotteste hår trends og frisure lige nu, er den populære modeknold - Få den ultimative guide til selv at lave den her, hvad endten du har tyndt eller tykt hår.

En knold på toppen af hovedet, der trækker dit hår så stramt tilbage, at det næsten virker som en ansigtsløftning. Modeknolden er en af de mest populære og hotteste hår trends lige nu.

Katie Holmes, Victoria Beckham, Kelly Osbourne … listen af hollywood stjerner, der er set med den cool håropsætning er lang, og nu kan du gøre dem " hår" kunsten efter.

Måske er det den foryngende effekt som denne frisure har, der gør, at den er blevet så populær. Når håret bliver trukket så stramt tilbage, som det er tilfældet her, trækker du uundgåeligt i huden, hvilket har en positiv effekt på rynker og øjenbryn. Det skriver Dailymail.co.uk

Herhjemme er det ikke længere primært Lotte Heise og Ritt Bjerregaard, der er kendte for det stramme look, modeknolden har spredt sig udover hele landet.

Nu får du en blandt andet en video guide til selv at sætte håret op i en knold, samt en 4 trins-guide fra celebrity-frisøren Amanda Clarke.

Guiden til den populære frisure:

1. Friser dit hår meget stramt tilbage i en hestehale, der skal sidde øverst på dit hoved. Sæt et elastik i. Spray hårlak i dine hænder, og lad dem glide hen over dit hoved.

2. Tag fat i din hestehale og løft den op ad og flet den helt til enden. Sæt et elastik i for enden og spray fletningen med mere hårlak.

3. Hold fletningen ud til den ene side. Tag fat om top og bund med hver hånd og drej fletningen omkring sig selv til en lille knold. Put enden ind i midten af knolden, så du ikke kan se den.

4. Spray endnu engang hårlak på knolden og forsegl den med hårnåle. Læg enhver lille hårtot eller enkelte hår ned, som måtte have rejst sig.

Få den ultimative hår extensions guide her

Få ekstra fylde i håret og i din knold

Er dit hår ikke helt tykt nok til at opnå den rigtige effekt får du her en videoguide til hvordan du nemt og hurtigt at give håret og din knold lidt ekstra fylde:

Vil du gerne have flere hår guides eller skønhedstips? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

Læs også