Få looket: Adele's glamourøse festlook
Skønhed

Få looket: Trin for trin-guide til Adele's glamourøse festlook

29. december 2015
af Lærke Sofie Bonke
Q giver dig en komplet guide til at få den engelske soul- og jazzsangerinde Adeles glamourøse look. Se hvordan du selv skaber hendes dramatiske øjne og fejlfri porcelænshud her.

Trin for trin guide til Adeles Look:

https://imgix.femina.dk/media/article/adele.jpg

Trin 1: Foundation & highlighter

En smuk og fejlfri hud er en vigtig base til festlooket. Brug lidt ekstra foundation og pudder til festlooket, så du effektivt får dækket uønskede pigmentpletter, røde knopper og mørke rande under øjnene. Læg et fint lag af denne foundation fra L’Oreal, som giver en naturlig, men alligevel dækkende og ensartet base på din hud. Læs Q's 7 tips til at bruge din foundation rigtigt her! Brug Jane Iredales highlighter i øjenkrogen og under brynene, hvilket vil fremhæve, lysne og få øjnene til at virke større. Du kan også lægge lidt på amorbuen, hvilket også vil få læberne til at syne større.

Trin 2: Pudder & blush

Få huden til at stråle med et pudder, der både holder på din foundation, og som lægger sig i et naturligt lag på din hud. Denne pudder fra Chanel er lavet til at matche enhver hudtone og absorberer fugtig hud og holder på din makeup. For at få et perfekt look skal du bruge en børste og stryge fra midten og ud. Sug kinderne ind, og dup Youngbloods cremede blush med fingerspidserne der, hvor kindbenet er mest fremtrædent, og ton den forsigtigt ud fra kindben til tinding. For at opnå et naturligt og friskt udseende, skal du finde en blush i en farve, som matcher din læbestift.

Læs også: Disse frisurer klæder din ansigtsform

Trin 3: Vipper & bryn

Markér dine bryn med Maybelines øjenbrynspensel. Brug applikatorens blyant til at fylde mellemrummene i brynet ud og ton derefter ud med pudderet. Brug en børste til at rede dine bryn opad, så de får en naturlig finish. For at få store, glamourøse øjne kan du bruge kunstige vipper med masser af fylde og en stor bue på vipperne.

Trin 4: Eyeliner & øjenskygge

For at få en dramatisk effekt til dine øjne skal du først lægge øjenskygge og herefter eyeliner, så den sorte streg ses tydeligt. Læg en mørk mineraløjenskygge i sort, guld og bronze i globelinjen, og blend den herefter sammen med en nude farvet øjenskygge, og påfør til sidst guldskyggen midt på øjenlåget. Brug også en smule af guldskyggen under de nederste vipper. Indram dine øjne med den sorte, flydende eyeliner fra Dr. Hauschka helt inde fra øjenkrogen i en perfekt og snorlige streg til den yderste vippekant. Tegn så med eyelineren ved de nederste øjenvipper helt tæt ved den våde øjenkant. Brug til sidst denne sorte Dior-mascara, der giver lange, fyldige vipper. Skab sammenhæng mellem dine egne og de kunstige øjenvipper.

Læs også: Sådan får du længere og fyldigere vipper

Trin 5: Læbepleje & lipgloss

Definér dine læber ved at tegne dem op med en lipliner. Farven på liplineren skal være samme nuance som den farve, du bruger på resten af læberne, så du får et naturligt look. Skab fylde ved at tegne helt ud til yderkanten af læberne og en smule over. Hvis du tegner læberne helt op til sidst, vil lipglossen holde længere. Læg til sidst et fint lag med Zenz Mineral Lipgloss, som vil fremhæve og skabe fylde til dine læber.

Læs her, hvordan du former dine læber med makeup!

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Læs også