Kvinde med bølger eller naturligt fald i håret
Skønhed

8 tips til længere og stærkere hår

16. juni 2016
af Marie Krakau
Tykkere, mere glansfuldt og stærkere hår kan du rent faktisk spise dig til.

Tips til mere glansfuldt hår:

1. Glansløst, fladt og træt hår skyldes ofte, at der er for lav fedtproduktion i og omkring hårsækkene. Det kan betyde, at du står tilbage med klaskende hår, der mangler lidt wow-faktor. Alt hvad du behøver for at få det, er blot to kapsler fiskeolie om dagen. Fiskeolien er rig på omega- 3-fedtsyre, der tilfører dit hår en ordentlig omgang fugt, der gør håret lækkert og glansfuldt igen. Vi anbefaler COMPLETE OMEGA Nordic Naturals, 180 kapsler til 489 KR.

2. Det er ikke kun synet, gulerødder er godt for. Det høje indhold af A-vitamin i gulerødderne holder din hovedbund sund og tilfører hårsækkene fedt. Derved får det nye hår fedt nok, så det er slut med de dårlige hårdage med triste og trætte lokker.

Læs også: Sådan får du smukt langt hår helt naturligt

Tips til stærkere og tykkere hår:

3. Skift morgenkaffen ud med en kop grøn te, hvis du drømmer om et stærkere hår. Alle de gode og sunde antioxidanter, du finder i grøn te, styrker håret indefra og gør det sværere at knække. Det er desuden ligegyldigt, hvilken grøn te du drikker – så længe den er grøn, kan du vælge præcis den smag, du bedst kan lide. Vi anbefaler Pukka green cleans, 20 breve til 38 kr.

4. Hvis du synes din hårbørste bliver fyldt med foruroligende mange hår, når du reder det, skulle du prøve skønhedsmærket Beauté Pacifiques kosttilskud. Tilskuddet beskytter håret mod stress og gør det stærkere, så du ikke længere skal bekymre dig om hår, der falder af eller knækker. Beauté pacifique la forte, 60 stk., 395 kr.

5. Afhjælp skadet og usundt hår med en håndfuld blåbær, når den lille sult banker på. Dit hår vil takke dig senere, da de mange antioxidanter i blåbær gør håret mærkbart stærkere efter bare et par uger.

Tips til længere hår:

6. Et smukt hår starter indefra, og Imedeens ”Hair & Nail” vil gerne hjælpe dig med at bevare en god balance indefra og ud. Næringsstofferne i kosttilskuddet holder håret sundt og giver det optimale muligheder for at gro sig langt og flot. Imedeen hair & nail, 60 stk., 255 kr.

7. Hvis det er svært at få håret til at vokse, kan det skyldes, at hårvæksten har brug for et boost. New Nordics kosttilskud er rigt på vitaminer og mineraler, der genopbygger hårets naturlige vækstproces. New nordic hair volume, 30 stk., 214 kr.

8. Det smaragdfarvede tepulver matcha hjælper ikke bare hårvæksten, det gør også håret tykkere og sundere. Er du på jagt efter en kur, der booster væksten af håret mere end normalt, kan du blande matcha tepulver med kokos- eller shealotion og smøre den i håret, ligesom du ville gøre det med en almindelig hårkur – så har du dig en superkur, der øger væksten markant. Clearspring matcha, 30 g, 169,95 kr.

Læs også: 22 tips til at få en tykkere og fyldigere frisure

Galleri: 8 opskrifter på gode, hjemmelavede hårkure

kurver

(Artiklen indeholder affiliate links)

Læs også