8 skønne produkter til vinterhud
Skønhed

8 skønne produkter til vinterhud

15. november 2016
Tirsdag, 15. november 2016 - 13:56 - af: Redaktionen - Foto: All over Press, PR
Vind og vejr er ikke skånsomt mod vores hud på denne årstid. Det er fjernvarmeopvarmede stuer heller ikke. Vores hud bliver simpelthen rigtig tør og trist. Fugt i rigelige mængder er dit våben mod vinterhud. Her er 8 gode bud på produkter, der kan slukke tørsten.

Her er 8 gode hjælpere til tør vinterhud

Hydrating Face Mist

Er du på farten og føler dig stiv i masken, er en fugtgivende ansigtsmist din redning. Et par spray vil give dig fugtigheden tilbage og have en forfriskende effekt. Hydrating Face Mist, 230 kr. Eleni & Chris. Du kan købe den her!

Dior Hydra Life Jelly sleeping mask

Har du ikke tid eller tålmodighed til at lægge en ansigtsmaske, er en natmaske løsningen. Sover du med denne, vågner du med gennemfugtet og strålende hud. Hydra Life Jelly Sleeping Mask, ca. 540 kr. Dior. Du kan købe den her!

Dior Hydra Life Rehydrating Mask shots

Fugtmaske, der er superpraktisk til at tage med på weekend eller rejse! Kan bruges en til to gange om ugen for at booste huden. Hydra Life Rehydrating Mask Shots, ca. 300 kr. For 7 stk. Dior. Køb dem her!

Biotherm Aquasource Everplump

Fugtighed betyder ikke tunge og klistrede konsistenser. Denne lette creme smelter let ind i huden og efterlader tørre områder silkebløde. Holder huden fugtet hele dagen. Aquasource Everplump, 325 kr. Biotherm. Du kan købe den her!

Exuviance age reverse

På grund af luftfugtigheden er det normalt at huden har brug for mindre fugt om sommeren end efterår og vinter. Husk derfor at skifte til produkter, der giver mere næring nu. Denne har også antiage-egenskaber. Age Reverse HydraFirm, ca. 479 kr. Exuviance. Køb den her!

Læs også SØNDAGS guide til ansigtsmassage
Molton Brown Hand treatment

Hænder får nemt et ældre og slidt udseende, når de er tørre og sprukne, så her gælder det om at være generøs med cremen. Vælg produkter, der virker i dybden, så undgår du at effekten skyldes af ved første håndvask. Alba White Truffle Hand Treatment, 95 kr. Molton Brown. Køb den her!

Bodyscrub i mintgrønt plastickrukke

Ønsker du en blød hud, må de døde hudceller væk først. En god skrubbecreme med peeling, der indeholder fugtgivende ingredienser er derfor et hit. Tiare Flower Sugar Scrub, 380 kr. Lalicious. Køb den her!

Burt´s Bee Miracle Salve

Produkter der kan bruges både på ansigt, hænder, krop og hår er geniale at have i tasken. Denne helt naturlige salve egner sig til ekstremt tørre partier og virker blandt andet som et beskyttende lag, når hænderne skal ud i hårdt vejr. Miracle Salve, 89 kr. Burt’s Bee. Køb den her!

Læs også