https://imgix.femina.dk/media/article/1713-guide-til-korte-ben-prim.jpg
Stil

Modetips til dig med korte ben

7. april 2017
af Julie Blichfeld
Har du svært ved at navigere i hvilke silhuetter, materialer og længder der passer til dig med korte ben? Så læs med her, hvor feminas assisterende moderedaktør Julie giver dig den ultimative guide til hvilke items du bør hoppe i, for at få det bedste ud af dine (knap så lange) stænger.

Disse 5 items er perfekte til dig med korte ben

1. Maxikjolen - Tip: Brug den gulvlange kjole med et par høje sandaler under. Den lange silhuet vil uden tvivl gøre underværker for din figur, da kjolen ikke afslører hvor dine ben ’skærer’ under kjolen. Pssst.. Undgå for guds skyld såkaldt ’drop waist’ som betegner en kjole der er skåret ved hoften og altså gør din overkrop længere og ben kortere. 2. Højtaljede brede bukser - Tip: Gå efter bukser i et florlet materiale som er vidde i benene (dvs. lige brede hele vejen ned) og som skærer i taljen. De giver illusion om længere ben, da de ’deler’ din krop ved taljen og dermed giver en ide om at der gemmer sig et par lange stænger indenunder.
3. Cropped rullekravebluse - Tip: En rullekrave strækker din overkrop en smule i længden og kombinationen af en høj krave og et kort snit vil altså trække din silhuet en smule op ad. Brug blusen med højtaljede bukser for et über langt og slim look. Husk at fokus på taljen skaber længere stænger. LÆS OGSÅ: Modeguide: Tips til dig, der ikke har nogen talje 4. Kjole i empiresnit - Tip: En kjole i empire-snit kan du kende ved at den ’skærer’ under brystet. Det er super godt til dig med korte ben, da kjolen på ingen måde afslører hvor lange (eller korte) dine ben er. Vælger du en kjole i empiresnit der enten er lårkort eller går til gulvet, får du den ’længste’ figur. 5. Nudefarvede pumps - Tip: De nudefarvede pumps er kendt som ’benforlængere’ da de nærmest forlænger dine ben ved at gå i et med anklen og fysisk give din hæl et skub opad. Brug dem med alt fra bukser til nederdele og husk at hvis du vælger en med peep toe er nylonstrømper et no-go. LÆS OGSÅ: Ryd ud i dit skab: 7 typer af tøj, du bør skille dig af med SE HER, HVAD DU SKAL INVISTERER I, HVIS DU HAR KORTE BEN

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også