figurguide
Stil

Modeguide: Tips til dig, der ikke har nogen talje

7. marts 2017
af Birgit Axelsen
Foto: Kamilla Bryndum
Hvad skal du fremhæve og hvad skal du kamuflere, når du ikke har nogen talje og måske også en muskuløs figur? Her får du tips og tricks til det rette tøjvalg

LÆS OGSÅ

Tips til dig, der har barm, talje og hofter

Tips til dig, der har brede skuldre og smalle hofter

Tips til dig, der er pæreformet

Hvis du ikke har nogen talje, har du den kropstype, som ofte også bliver kaldt H-form eller søjlefacon, som er kendetegnet ved ikke at have så mange former.

Kendetegn: Små bryster • Lille numse • Ingen talje

Det skal du gå efter, når du er "lige op og ned"

• Overdele: Gå efter kropsnære trøjer, der giver dig talje. Undgå bluser, der er samme farve som dine bukser, da det vil få dine former til at flyde ud. Toppe med empiresnit vil også klæde din figur. Lange cardigans eller jakker er også et hit - især hvis de falder lidt blødt og "slasket".

• Bukser: Din kropstype gør, at du kan bruge de fleste bukser fra skinny jeans og tætsiddende med stretch til bukser med mere vidde.

• Gå efter: Snit der giver dig talje. Den grafiske rene og enkle stil, med ro på farverne, f.eks. ensfarvet eller med små print og fine striber. Vær feminin i lette, flagrende transparente materialer.

Undgå: Korte bluser og jakker skærer dig lige dér, hvor din talje skulle være, og giver dig i stedet en kasseagtigt form.

FEMINAS STYLIST HAR FUNDET 5 GODE KØB TIL DIG, DER IKKE HAR SÅ MEGET TALJE

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også