figurguide
Stil

Modeguide: Tips til dig, der er pæreformet

27. februar 2017
af Birgit Axelsen
Foto: Kamilla Bryndum
Hvad skal du fremhæve og hvad skal du kamuflere, når du har bredere hofter end overkrop? Her får du tips og tricks til det rette tøjvalg, der fremhæver din figur

LÆS OGSÅ

Tips til dig, der har barm, talje og hofter

Tips til dig, der har brede skuldre og smalle hofter

Tips til dig, der ikke har nogen talje

Den klassiske pæreform har bredere hofter, lår og bagdel og en smallere overkrop. Typisk vil pæreformede bruge forskellig størrelse oppe og nede. Og det uanset om der er tale om de små eller store størrelser - pæreformede kommer i alle størrelser.

Kendetegn: Brede hofter • Store lår • Stor numse • Smalle skuldre • Små bryster • Flad mave

Det skal du gå efter, hvis du er pæreformet

Overdele: Gå altid efter tætsiddende bluser, skjorter, stroptoppe og strik, gerne med fine detaljer. Det fremhæver dine skuldre og din slankere overkrop. En blazer med brede skuldre vil passe godt til din figur og udligne forskellen mellem din over- og underkrop. Underdele:Undgå stramme bukser og leggings og gå i stedet efter bukser med lidt løsere ben, der kamuflerer. Vælg slaskede bukser med vidde og nederdele i A-snit, som viser talje og skjuler lår og kan vælges i alle længder. Allerbedst højtaljede! Kjoler: Udnyt dine smalle skuldre og fine overkrop og vælg kjoler, der sidder stramt til foroven, men går ud forneden. Undgå tætsiddende bukser og smalle pencilskirts, hvis ikke du vil fremhæve dine hofter. Baggy jeans, ridebukser og sidelommer vil også få din underkrop til at se større ud. FEMINAS STYLIST HAR FUNDET 5 GODE KØB TIL DIG, DER HAR EN SMALLERE OVERKROP END UNDERKROP HER:
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også