Kom med ind i Rikke Klints klædeskab
Stil

Gode ben og kurver: Kom med ind i Rikke Klints klædeskab

8. marts 2017
af Redaktionen
Kom på besøg i Rikke Klints skandinaviske og minimalistiske garderobe.

I Rikkes garderobe finder man altid op til flere par skinny jeans, der fremhæver hendes flotte ben. Stilen er minimalistisk med et tvist af tidens trend.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Meget skandinavisk. Jeg elsker sort og det minimalistiske. Jeg bruger sjældent store og prangende smykker, men holder mit look simpelt. Dog elsker jeg at tilføje et lille tvist, f.eks. i form af en fed jakke, en hat eller en uventet farve læbestift. Jeg hopper også gerne med på tidens trends som f.eks. den 70’er-bølge, vi ser lige nu. Men jeg vender altid tilbage til mine skinny jeans og skjorter.

Læs også: De absolut bedste plus size webshops

Hvad er du gladest for ved din krop?

Jeg er glad for mine ben, som jeg altid har fået komplimenter for. De er slanke i forhold til mine proportioner, og jeg synes, at jeg har flotte lægge. Derfor sørger jeg også for at vise dem frem, hvad end det er i skinny jeans, miniskørter eller korte kjoler.

Hvad har du fokus på, når du klæder dig?

Jeg undgår stramtsiddende snit på overkroppen pga. min æbleform. Jeg balancerer det med en stramtsiddende underdel som f.eks. de førnævnte skinny jeans. I kjoler undgår jeg også de stramtsiddende, ligesom jeg undgår empiresnittet, som skærer lige under brystet og får min mave til at syne endnu rundere. Kjoler i A-snit, skaterkjoler eller kjoler med et helt lige oversize snit er jeg til gengæld virkelig glad for.

Læs også: Kom med ind i Terese Asks klædeskab

Hvad finder man mest af i dit klædeskab?

Sort tøj. Jeg er virkelig glad for sort. Men derudover finder man en del skinny jeans, lange skjorter og rigtig mange jakker.

Hvilke mærker går du efter og hvorfor?

Mit favoritmærke er uden tvivl ASOS Curve. Jeg kender deres pasform, og jeg ved, at 9 ud af 10 gange fungerer den for mig. De danske mærker Junarose og Zizzi laver også lækkert tøj til kurvede kvinder.

Din største udfordring, når du køber tøj?

Uden tvivl, at jeg er nødt til at købe det meste på nettet, fordi der findes så få fysiske butikker, som forhandler plus size. Det kræver en del tålmodighed at lære de forskellige mærkers størrelser og pasform at kende. Til gengæld kan jeg så sidde i nattøj og shoppe, og det er bestemt heller ikke at kimse ad.

Læs også: Kom med ind i Christine Egholms klædeskab

Nævn nogle måder, du styler dig på.

Jeg styler mig gerne minimalistisk i skinny jeans, lang skjorte, læderjakke og læderstøvler. Derudover er jeg glad for kjoler, der går til midt på låret eller lige over knæet, sorte tights og herresko – hertil også en læderjakke eller en imiteret pels.

Se mere fra Rikkes klædeskab her:

Læs også