Vis mig dit klædeskab: Christine Egholm
Stil

Afslappet og chik: Kom med ind i Christine Egholms klædeskab

16. februar 2017
af Redaktionen
Besøg Christines feminine univers af bløde farver og lækre sko.

På jobbet er Christine chik til fingerspidserne, mens weekenderne tilbringes i bløde sweatshirts og jeans. Mød den 29-årige blogger, hvis smukke klædeskab gemmer på alt fra Chanel til blød jersey til budgetvenlige priser.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er klassisk, ofte casual, og så forsøger jeg at være lidt chik. På kontoret går jeg typisk i kjoler, mens jeg i weekenderne allerhelst trækker i jeans og en sweatshirt. Jeg bruger altid jakker og frakker til at fuldende mine outfits – og sko og tasker. Det er også noget, jeg virkelig investerer i. Jeg kan sagtens have en lidt almindelig jersey-kjole på på kontoret, men med en lille jakke, et par fine sko og en cool taske bliver hele looket lige løftet.

Hvad er du gladest for ved din krop?

Det hele! Må man godt sige det? Jeg er høj (lige knap 1,80 m) og ikke en størrelse 34 – jeg fylder altså lidt i landskabet og er ikke sådan til at overse. Jeg kan godt lide den pondus, det giver mig, og jeg føler egentlig, at mit udseende passer godt til min personlighed. Skal jeg vælge én ting, så er det min talje – jeg er velsignet med en slank talje, og det giver en flot form og får mig til at føle mig superkvindelig.

Hvad har du fokus på ift. din krop?

Jeg tænker egentlig ikke specielt meget over det der med at klæde mig efter min krop. Jeg vælger bare det, som jeg har det godt i, og som jeg synes ser pænt ud. Selvom jeg er rigtig glad for blandt andet min talje, så er jeg egentlig ret dårlig til at klæde mig for at fremhæve den.

Læs også: Kom med ind i Camilla Mommes klædeskab

Hvad har du mest af i dit klædeskab?

Jeans. Jeg har alt for mange jeans. Helt åndssvagt, når nu jeg aldrig går i jeans til hverdag og derfor kun får dem brugt i weekenderne.

Største udfordring, når du shopper?

Jeg er bredskuldret og udstyret med nogle solide overarme – det gør det svært for mig at finde jakker, der ikke føles som rene spændetrøjer. Det er egentlig lidt irriterende.

Hvilken trend slutter aldrig for dig?

Pudderfarvet. Jeg ved ikke, hvad det er, men pudderfarvet har altid været en velrepræsenteret farve i min garderobe. Den passer godt til mit lyse hår, og i en i øvrigt ret sort og grå garderobe er rart at have lidt farve.

Læs også: Den ultimative styling-guide til din figur

Hvad eller hvem inspirerer dig?

Jeg kan ikke pege på en enkelt person, der inspirerer mig – jeg finder inspiration til min garderobe på Pinterest. Derudover synes jeg, at bloggerne Kathrine Krogh (wearemad.dk) og Cathrine Uhrhammer (cathrineurhammer.dk) har en fantastisk stil.

Se mere fra Christines klædeskab her:

Læs også