Kvinder med kurver - Camilla Momme
Stil

Frem med kurverne: Kom med ind i Camilla Mommes klædeskab

17. oktober 2016
af Lindi Winkel
Trænger du til et skud stil-inspiration? Så gå lige en tur med ind i dette klædeskab....

Smukke Camilla Momme er kvinden bag online-magasinet Curvesahead.dk, og så er hun ekspert i at fremhæve sine former og har for længst smidt tøj-teltet ud af klædeskabet – her inviterer hun Q.dk indenfor.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Multifacetteret! Den spænder fra den totalt klassiske Chanel-stil med brede bukser, stribede trøjer og perler over knald på farverne og print til det fuldstændig afslappede, fordi der bare er dage, hvor en simpel jerseykjole er det eneste, der kan afværge den totale tøjkrise.

Hvad er du gladest for ved din krop?

Må jeg sige mit hår? Det sidder jo da i hvert fald fast på min krop. Mit tykke, røde hår med naturlige krøller har altid været mit kendetegn. Dog må jeg bryde sammen og tilstå, at farven i dag bliver hjulpet på vej. Og så klager jeg bestemt ikke over, at min krop er timeglasformet.

Læs også: 19 fantastiske sneakers

Hvad har du fokus på ift. din krop?

At fremhæve min former. Det er en udpræget misforståelse, at tykke kvinder ser mindre ud, hvis de gemmer deres kroppe i løse gevandter, der skjuler hele kroppen. Tværtimod. Derfor vil du som regel se mig i tøj, der fremhæver min talje. Overdelen ryger ofte ned i underdelen, så jeg kan sætte ekstra fokus på min talje med et bælte.

Hvad har du mest af i dit klædeskab?

Kjoler. Det er bare det nemmeste stykke tøj til både hverdag og fest, fordi du ikke behøver at bruge tid på at matche over- og underdel.

Læs Q - Kvinder med kurver: Køb magasinet online lige her.

Hvilke mærker går du efter?

Jeg er ligeglad med mærker og går efter tøj, der fremhæver mine former, hvilket kan være noget af en kamp, da alt for meget tøj til plus size-kvinder tilsyneladende bliver lavet ud fra en formodning om, at vi nok helst vil skjule vores kroppe i løst telttøj.

Største udfordring, når du shopper?

At finde overdele, der fremhæver i stedet for at skjule. Det er et helvede at finde overdele i min størrelse, der både sidder til og er så korte, at det ikke slutter på det bredeste sted på mine hofter.

Læs også: Fantastiske vinterfrakker i str. 44 og op!

Nævn nogle måder, du styler dig på.

Med sans for detaljen. Det er sjældent, du ser mig uden rød neglelak og læbestift. Halskæder er mit favorit-accessory, da en iøjnefaldende halskæde kan løfte selv den mest basic jerseykjole.

Se mere fra Camillas klædeskab her

Læs også